Liefdevolle post: The sky is the limit
Bron: RTL

Liefdevolle post: The sky is the limit

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Hey Benjamin,

Hoe leuk is dat, samen met je mama een nieuwe liefde uitzoeken. Ik moet zeggen dat ze wel allemaal érg verschillend zijn. De een is ‘masculien’ en past wel in het glamoureuze wintersport wereldje en de ander is glad, ik bedoel héél glad.

Voor je het weet staat de eerste man voor je neus, nou ja, beter gezegd voor je deur. Je was er volgens mij niet helemaal op voorbereid gezien je riante outfit die niet verder ging dan een boxershort, een paar sokken en Birkenstock sloffen.

Nicky heeft je meteen maar even goed bekeken maar krijgt het kennelijk niet warm. Hij kan maar moeilijk afstand doen van zijn rode gebreide muts. Er zijn wel meer dingen waar Nicky niet zonder kan. Hij is meteen duidelijk dat hij bij eerdere relaties 24/7 bij z’n liefje op de lip zat en ik zie je meteen verschieten. Doei doei vrijheid. Dit is niet helemaal wat je zoekt.

Jij bent niet zo’n huisman en als de mannen verwachten dat je gaat koken voor ze, dan hebben ze goed pech gehad. Nicky moet tóch eten, dus met veel pijn en moeite wordt er iets opgewarmd maar er valt meer náást de pan dan er in.

De muts en het shirt met de tekst ‘Ski you later’ die Nicky voor jullie alle twee heeft gekocht doet de deur dicht. Dit gaat hem niet worden. Jij bent vrij snel klaar met die ‘one liners’ alleen Nicky heeft het niet door. Hij vindt het allemaal soepel gaan. Misschien moet je maar even duidelijk zijn. 

En dáár was ineens Joshua die je komt overvallen op je werk. Je ziet er redelijk overdonderd uit en Joshua lijkt me zo’n glamour boy die decadente uitjes hoog op z’n prioriteitenlijstje heeft staan. Ik zit met verbazing te kijken naar het ‘enthousiaste’ gedrag van Joshua. Beetje glad en erg popie Jopie.

Je komt toch niet binnen bij iemand die je níet kent en stelt dan meteen de vraag ‘vind je het leuk om met mij te gaan skiën’ en ‘kan ik éven wat te drinken krijgen’. Kom ff binnen joh! Maar jij bent wel blij met al die energie want je was goed ingekakt met Nicky wat ik me dan óók wel weer voor kan stellen.

Joshua maakt er meteen werk van in zijn spierwitte skibroek door 2 shotjes open te trekken op de skipiste. En daar blijft het niet bij. Ook de volgende dag wordt je meteen gekaapt door Joshua, maar niet voordat je Nicky een enkele reis naar Nederland hebt gegeven. Zou Joshua weten dat er ook gewoon gewerkt moet worden? Hij gaat er maar van uit dat jij te pas en te onpas leuke dingen kunt gaan doen. Ook nu regel je weer vrij en daar heb je duidelijk geen spijt van. Jij krijgt een smile van oor tot oor als Joshua z’n (niet) gebleekte bekkie open trekt. Joshua...je neus groeit!

Ik vind het ontzettend dapper van je dat jij meteen tegen Joshua het verhaal van je ‘centen bakkie’ vertelt. De foto van toen spreekt boekdelen en Joshua is eerlijk tegen je, dat hij zich zéker niet aangemeld had als dat centen bakkie er nog was geweest. Gelukkig gaat het voor Joshua om het innerlijk...NOT.

Al snel kom je er achter wat Joshua voor je geregeld heeft. Mister international heeft kennelijk overal vrienden zitten en waarschijnlijk ook overal actieve bankrekeningen. Er komt namelijk een heus vliegtuig aangevlogen waar jullie mee over de bergen vliegen. Hoe vet is dat? Uiteraard heeft Joshua ook een fles bubbels en glazen meegnomen. De ‘Matterhorn’ ligt aan jullie voeten. Ik ben benieuwd of jij het tempo van Joshua kunt bijbenen.

Dan moet er toch echt gewerkt worden, maar jij neemt Joshua eerst mee in jóuw wereld en dat is echt een hele andere, met name kleine wereld. Totaal anders dan de snelle wereld van Joshua. Het dorp is binnen 3 minuten bekeken. Joshua vindt het leuk en kneuterig en hij vindt jou schattig. Nóg wel en ik vraag me af hoe lang dat zo blijft.

Het terras van de ‘kroeg’ waar jij werkt moet nog sneeuwvrij gemaakt worden en dat doen jullie gezellig samen en als kinderen spelen jullie in de sneeuw.

Het is tijd voor de lunch in een hotel en met name tijd voor wat wat diepgang. Jij vertelt over de ambitie die je hebt, om dat hotel te kopen. Joshua wil wel komen helpen met dat projectje. Met name die laatste 2 letters, zoals hij het ook uitspreekt, klinken nogal kleinerend en zo voel jij dat ook. Hoezo projectJE, zullen we het gewoon een PROJECT noemen! Ik weet niet wat ik van die gast moet denken, maar ik denk dat hij véél te glad voor je is. Ik wacht met spanning af wie er nog meer bij je komt aanwaaien. Ik zag in een vorige aflevering iemand voorbij komen met lang haar.  Een ‘out of the box’ type voor je en ik ben héél benieuwd wat dit te weeg gaat brengen.

Jullie sluiten de dag af in de hot tub, maar kijk uit daar boven op je roze wolk, ik zou het jammer vinden voor je als je er keihard af lazert!

Lieve groet,
Sonja

Niks missen en meepraten over Winter Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!