Bekende influencers in YouTube-serie In Therapie

RTL komt met een spin-off van het programma BN’ers in Therapie, dat momenteel wordt uitgezonden bij RTL5. Concentrate Velvet komt vanaf woensdag 30 mei met de spin-off serie In Therapie. In het programma gaat bekende YouTubers Marije Zuurveld, Jessie Maya, Jeroen van Holland en Lisa Samantha in therapie.

In een eenmalige sessie laten de jonge talenten zich van hun kwetsbare kant zien. Zij bespreken met welke dingen in het leven zij worstelen en krijgen tips hoe zij hier beter mee om kunnen gaan. 

De druk van dagelijks posten, een leuk leven willen hebben, niks willen missen (#FOMO) of continue willen pieken zijn de meest gehoorde klachten. Het is algemeen bekend dat YouTubers of bekende influencers onder grote druk staan en geregeld kampen met burn-outs of depressieve klachten.

Uit recent onderzoek blijkt dat driekwart van de millenials een bezoek brengt aan de psycholoog, maar een groot deel hiervan niet durft te gaan. De deelnemende influencers willen met hun verhaal kijkers inspireren om psychische problemen bespreekbaar te maken en een taboe te doorbreken.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *