Deze week in GTST: De 'oude' Ludo is weer terug
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: De 'oude' Ludo is weer terug

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Eindelijk levert de therapie van Ludo iets op. Zijn therapeute komt met een idee om Ludo van zijn trauma af te helpen. Zo slaat ze voor om terug te keren naar het booreiland. Het booreiland waar Ludo maandenlang alleen heeft moeten overleven. In eerste instantie is hij daar niet blij mee, maar hij gaat toch akkoord. 

Op het booreiland komen allemaal oude gevoelens van toen terug. Dat zorgt ervoor dat Ludo last krijgt van waanideeën. Deze waanideeën gaan zo ver dat Ludo vermoed dat Richard achter het hele gedoe rondom zijn therapie zit. Hij slaat zijn therapeute zelfs naar de keel. Even lijkt het erop alsof zij het niet gaat overleven.

Maar een handig truckje brengt Ludo in verwarring. Het loopt goed af en het hele idee is toch niet zo slecht als het leek. Alleen heeft deze therapeute geen dubbele agenda? Er is iets wat niet helemaal klopt aan haar. Wat het exact is, is nog niet helemaal duidelijk. De therapie lijkt in ieder geval succesvol. 

Voor Janine is het een fijne week. Haar Ludo lijkt steeds meer zichzelf te worden. Ondertussen is ze nog altijd bezig om Indra in te zetten om Richard een hak te zetten. Dat plan gaat ook er goed. Indra weet zichzelf in de kamer van Richard te kletsen. De twee halen herinneringen van vroeger op. Van het één komt het ander. 

Maar door de verandering bij Ludo wil ze niets meer met het plan te maken hebben. Totdat er een bericht verschijnt over het veilinghuis. Daardoor schiet Ludo weer in zijn ‘schulp’. Voor Janine een moment om Indra toch weer in te gaan zetten. Ze heeft iets waar ze Richard heel hard mee kan raken. Niet alleen Richard overigens, ook Billy krijgt daar mee te maken.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.