Patrick uit Big Brother getroffen door hartinfarct
Bron: RTL / Ingo Calí

Patrick uit Big Brother getroffen door hartinfarct

Geschreven door Daniël Schalk

Patrick uit Big Brother 2021 is opgenomen in het ziekenhuis. De eigenaar van een fietsenwinkel in Schoten is dinsdagochtend getroffen door een hartinfarct. Op Instagram plaatst Patrick een selfie vanuit zijn ziekenhuisbed. “Paar dagen uit de roulatie, hartinfarct gehad deze ochtend”, schrijf hij bij de foto.

Vanmorgen rond 5:45 uur werd Patrick wakker. “Ik had pijn in de borst. Na even rond te wandelen probeerde ik opnieuw nog even te slapen, maar het was om 6 uur niet meer te houden”, vertelt hij tegen HLN. Om 7:30 uur is Patrick zelf naar het ziekenhuis gereden. “Blijkbaar was het heel erg”, blikt hij terug.

Het gaat naar omstandigheden goed met Patrick. “Momenteel houd ik mij sterk. Eigenlijk dacht ik dat ik na de operatie al naar huis zou kunnen. Al is het goed dat ik hier nog wat in het oog gehouden wordt. Ik ben eigenlijk niet de man om te rusten, maar mijn lichaam vraagt dat momenteel wel”, besluit hij.

Patrick wordt op Instagram overspoeld met beterschapswensen van verschillende oud-huisgenoten als Jill, Ziko en Michel. “Wow Patje, schrik er van! Heel veel sterkte”, schrijft Big Brother 2021-winnares Jill. “Sterkte Patje!”, schrijft Matt, die met een spel 15.000 euro won door gelijk te vertrekken.

Niks missen van Big Brother 2023? Word lid van onze Facebook-groep!