Big Brother 2021: Achtbaan van emoties voor Patrick
Bron: RTL / Ingo Calí

Big Brother 2021: Achtbaan van emoties voor Patrick

Geschreven door Pim van Dinten Laatste update:

Elke zondag blikt Pim terug op de meest opvallende gebeurtenissen in Big Brother. 

Deze week probeerden de nieuwe bewoners te integreren in het Big Brother huis, stond er weer een nieuwe huismeester aan het roer en kregen de bewoners net als de rest van Nederland te maken met een flink pak sneeuw. 

Nieuwe huismeester 

Jill was deze week uitgeroepen tot nieuwe huismeester. Moesten de bewoners vorige week nog elke dag een dansje doen. Deze week zorgde Jill er met haar huisregels voor dat elke dag de polonaise gedanst moest worden. Daarnaast zorgde ze voor lachtherapie en werden de bewoners in duo’s aan elkaar vastgebonden. Ondanks deze vrolijke huisregels, had Jill het toch zwaar als huismeester. Ze had het idee dat ze het nooit voor iedereen goed kon doen. Patrick geeft zelfs aan dat als Jill het niet aankan, dat ze dan het huismeesterschap niet had moeten aanvaarden. Ik snap Jill wel, zeker als je het idee hebt dat er continu over je geroddeld wordt. Toch zou ik graag huismeester zijn, zodat je zeker weet dat je niet genomineerd kunt worden.

Jerrel op stoom 

Nieuwkomer Jerrel maakt zich niet geliefd in het huis. Hij maakt de ene op de andere beledigende opmerking. Dit tot ergernis bij de meeste bewoners. Michel is het beu en gaat de confrontatie met Jerrel aan. Hij geeft aan dat hij net zo lang op hem zal stemmen tot hij het huis gaat verlaten. Deze week konden de nieuwkomers echter niet genomineerd worden. Ik ben benieuwd wat volgende week gaat brengen. Wat doen de bewoners en waar zullen de kijkers thuis op stemmen. Wat mij betreft gaat Jerrel er vandaag nog uit. Mike en Matt vind ik wel goede toevoegingen aan het huis. De kijkers hebben ook massaal hun kritiek geuit op Jerrel en hij heeft zijn eerste waarschuwing al gekregen van Big Brother. 

Kleinzoon 

Deze week waren het Patrick en Thomas die genomineerd waren. Nooit fijn om te horen. Toch kwam er ook mooi nieuws voor Patrick. Hij is namelijk voor de eerste keer opa geworden van kleinzoon Ivar. Dit werd bekend gemaakt via het tv-scherm. Een emotioneel moment voor de gehele groep. Tijdens de live uitzending van donderdag kreeg Patrick helaas ook te horen dat hij degene was die het huis moest gaan verlaten. Van mij hadden beide bewoners wel mogen blijven. Al is Thomas een bewoner van het eerste uur, daardoor zou mijn lichte voorkeur toch naar hem zijn uitgegaan.

Komende week wordt een spannende week voor Jerrel. Wat gaan de bewoners doen. Nomineren ze hem of krijgt hij toch nog een tweede kans? We zullen het gaan zien.