Door Natasja’s Ogen: Michelangelo zet coins in voor een beetje actie
Bron: RTL / Wesley de Wit

Door Natasja’s Ogen: Michelangelo zet coins in voor een beetje actie

Geschreven door Natasja Landman

Elke donderdag deelt Natasja haar kijk op Big Brother 2023.

Wat ik vorige week al voorspelde blijkt uit te komen. Het is Money week en deze week startte met een verrassing voor de bewoners, namelijk iedereen kreeg zijn koffer terug! Dat had ik echt niet verwacht, ik had verwacht dat ze daar veel coins voor zouden moeten inleveren. Dat had nu met Money week perfect gekund. Gewoon een paar shirtjes in de wall gooien voor 5 coins en dan had iedereen best wel gaan inleveren.

Ook heeft Big Brother iets minder leuks in petto, de gehele voorraad is weg. Het lijkt precies weer de eerste week van vorig jaar, want de bewoners hebben weer alleen maar brocolli en kip. Gelukkig zijn er deze week, omdat het Money week is meer coins te verdienen. Deze kunnen zij inleveren voor luxe producten, zoals koffie en pizza.

Of het slim is om al je coins uit te geven voor de douche, de wasmachine of snoepgoed uit de wall betwijfel ik. De douche en de wasmachine kan ik nog wel begrijpen, dat is ook heel belangrijk. Maar een klein potje met snoepjes, zoals Ali gekocht heeft zou ik echt zonde vinden van mijn coins. Want wie weet komt er nog wel iets beters in de Wall de komende dagen.

Deelname aan The Power of Nomination

Niet alleen producten zijn te koop, maar ook een deelname aan The Power of Nomination is te koop. Voor 15 coins kunnen de bewoners deze deelname kopen. Terwijl nog niet eens iedereen heeft kunnen zien dat dit item te koop was, had Michelangelo het al gekocht. Hij had wel zin in een beetje actie.

Dit brengt veel onrust bij de bewoners, want wie gaat hij dan kiezen om te nomineren? Ook al is alles individueel de bewoners hebben al voldoende bondjes gemaakt. Dat snap ik, want alleen is wel erg alleen in dit spel. En zolang jij of de mensen uit je groepje dan mogen nomineren ben je nog even veilig. Pas later dit seizoen moet je dan gaan nadenken over de mensen uit je groepje nomineren.

Ik snap alleen de onrust nog niet zo. Het is niet dat hij The Power of Nomination al heeft, hij moet er nog om strijden samen met vijf andere bewoners. In plaats van een battle tussen vijf wordt het door deze uitgave een battle tussen zes bewoners. Daarna gaat er pas iemand nomineren. Ik ben wel benieuwd wat er nog meer allemaal te koop gaat zijn deze week. Later in het spel zal er vast ook wel de echte Power of Nomination te koop zijn, maar dat zal wel voor heel veel coins zijn dan.