Bobbi Eden in Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!

442662355_640Bobbi Eden, Anita Heilker, Bert Kuizinga en Yevgeni Levchenko zijn de eerste vier deelnemers van het nieuwe RTL5-programma Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit! Dat is donderdagavond bekend gemaakt in RTL Boulevard.

Nicolette Kluijver en Jan Kooijman blikken terug op hilarische opnames voor het nieuwe RTL5-programma Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit! In het nieuwe programma moesten bekende Nederlanders in de jungle van Suriname allerlei opdrachten uitvoeren, “Het was één grote ellende voor die mensen” zegt Jan Kooijman tegen RTL Boulevard. “En dat allemaal om die titel koning of koningin van de jungle te krijgen”, voegt Nicolette Kluijver toe.

In totaal doen tien bekende Nederlanders mee aan het nieuwe RTL5-programma. Vanavond worden de eerste vier deelnemers van het RTL5-programma bekend gemaakt in RTL Boulevard. De show is te zien in zeven landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en Amerika. In Groot-Brittannië is het programma al aan haar dertiende seizoen toe.

‘Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!’ vanaf zondag 20 april om 20.00 uur bij RTL 5.

Geef een reactie