Ed Sheeran rekent niet op Grammy Award

images (6)Ed Sheeran gaat er niet van uit dat hij in de prijzen valt tijdens de uitreiking van de Grammy’s. “Ik verwacht niet te winnen”, vertelt Sheeran, die kans maakt op het felbegeerde beeldje voor beste nummer, aan muziekzender MTV.

“Ik weet vrij zeker dat Fun. gaat winnen. Dat nummer is echt geweldig”, vertelt Sheeran, die genomineerd is met zijn hit The A Team. Naast Fun., dat is genomineerd met We Are Young, maken ook Carly Rae Japsens Call Me Maybe, Stronger van Kelly Clarkson en Muguels Adorn kans op de Grammy.

Stiekem hoopt Sheeran ook dat hij het aflegt tegen de concurrentie. “Als ik win, moet ik een speech houden. Daar ben ik het meest nerveus over”, bekent de 21-jarige zanger, die tijdens de Grammy’s een duet met Elton John zingt. “Ik vergeet altijd mensen.”

Een speech voorbereiden ziet Sheeran echter niet zitten. “Als je iets op papier zet, verwacht je te winnen. Dat doe ik niet. Als ik wel win, is het een verrassing. Dan heb ik waarschijnlijk een van de memorabele speeches en zeg ik alleen: cheers.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *