Vanavond op tv: Titanenstrijd in All Stars-editie Expeditie Robinson
Bron: RTL / Shotbysud

Vanavond op tv: Titanenstrijd in All Stars-editie Expeditie Robinson

Geschreven door Daniël Schalk

Twee maanden na het einde van het vorige seizoen keert Expeditie Robinson vanavond alweer terug op televisie met een speciaal All Stars-seizoen. In het extra seizoen gaan zestien halve finalisten, finalisten en winnaars van de vorige seizoenen op het Tanzaniaanse eiland Zanzibar de strijd met elkaar aan.

Bertie Steur, Carlos Platier Luna, Dio, Dominique Hazeleger, Edith Bosch, Ferry Doedens, Gregory Sedoc, Hugo Kennis, Jan Bronninkreef, Kay Nambiar, Krystl Pullens, Mariana Verkerk, Niels Gomperts, Rita Berger, Sebastiaan Labrie en Thomas Dekker gaan vanaf vanavond de titanenstrijd met elkaar aan.

De All Stars-editie van Expeditie Robinson zou eigenlijk exclusief op RTL’s streamingdienst Videoland te zien zijn. Door het schrappen van The voice of Holland na de onthullingen van BOOS verschoof I Can See Your Voice van de donderdag- naar de vrijdagavond. Expeditie Robinson vult nu het gat op donderdag.

Het nieuwe seizoen wordt niet gepresenteerd door Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver, maar door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. De napraatshow Eilandpraat is ook weer te zien. Direct na iedere aflevering, om 21:30 uur, bespreekt Luuk Ikink op RTL4 met afvallers en oud-deelnemers de afleveringen na.

Expeditie Robinson: All Stars is vanaf donderdag 24 februari, wekelijks, om 20:30 uur te zien op RTL4. Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!