Wie wint ‘Expeditie Robinson' 2013: Geraldine, Edith of Anna-Alicia?

Wie wint ‘Expeditie Robinson' 2013: Geraldine, Edith of Anna-Alicia?

Geschreven door Pieter Jongsma

Volgende week donderdag 12 december is de super spannende ontknoping van ‘Expeditie Robinson’ 2013 te zien bij RTL 5. Na loodzware proeven, tactische complotten en onverwachte eilandraden gaat de finalestrijd tussen Geraldine Kemper, Edith Bosch en Anna-Alicia Sklias. Na 32 dagen op het eiland, was het Kees Boot die vanavond als laatste de expeditie moest verlaten. De drie powervrouwen lieten aan het einde van de uitzending zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn tijdens de allesbeslissende finaleproef.

Wie weet als eerste de blokken op elkaar te zetten, de rest van het finaleparcours tot een goed einde te brengen om uiteindelijk de R van Robinson in vuur en vlam te zetten? In de slotuitzending van volgende week zien we, in het bijzijn van alle expeditie leden van dit seizoen, wie de titel van 'Expeditie Robinson' 2013 op haar naam mag schrijven.

De cast van het populaire survival programma ‘Expeditie Robinson’ bestond dit jaar voor het eerst in de jarenlange geschiedenis alleen uit Nederlanders. De zestien Nederlandse VIP’s die het confronterende avontuur zijn aangaan zijn acteur Kees Boot, rapper Sef, ex-judoka Edith Bosch, presentatrice Veronica van Hoogdalem, acteur Everon Jackson Hooi, presentatrice Geraldine Kemper, modeontwerper Hans Ubbink, Pownews-verslaggever Jan Versteegh, actrice Sanne Vogel, rapper Nega, model/playmate Zimra Geurts, acteur Geza Weisz, danseres/presentatrice Anna Alicia Sklias, presentatrice/model Paulien Huizinga, chef-kok Robert Kranenborg en model Valentijn de Hingh.

Uitzending
Finale ‘Expeditie Robinson’ 2013: donderdag 12 december om 20.30 uur