Dit is de nieuwe presentator van Expeditie Robinson
Bron: RTL

Dit is de nieuwe presentator van Expeditie Robinson

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Rick Brandsteder gaat samen met Nicolette Kluijver het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson presenteren. Rick vervangt Kaj Gorgels die andrere projecten heeft lopen en dat niet kan combineren met de presentatie van Expeditie Robinson.

Rick Brandsteder heeft zelf jaren geleden meegedaan aan ‘Expeditie Robinson’ en zag het altijd als een droom om het programma te presenteren: “Een droom die uitkomt! Na zelf ooit in 2014 een maand als expeditielid op een onbewoond eiland gebivakkeerd te hebben, is het een grote eer om nu aan de andere kant te staan. En ik ben in goede handen van dierbare vriendin en ervaren presentatrice Nicolette Kluijver. Wederom een avontuur wat ik niet had willen missen!”

Nicolette Kluijver presenteert de survivalshow al sinds 2014, het seizoen van Rick zijn deelname, en heeft zin in het avontuur met haar nieuwe mede-presentator: “Natuurlijk ga ik Kaj missen! Rick en ik gaan dit nu samen helemaal eigen maken. Rick is een fijne collega en vriend en we gaan met het gehele team ons stinkende best doen om de mooiste expeditie ooit te maken. We hebben er ontzettend veel zin in.”

Expeditie Robinson is vanaf zondag 28 augustus om 20.00 uur te zien bij RTL4.