Gordon sluit terugkeer Hotter Than My Daughter niet uit

Gordon gaat ook programma’s maken voor vrouwenzender Net5 en sluit de terugkeer van Hotter Than My Daughter niet uit. Dat onthulde de presentator maandagavond in Shownieuws, nadat eerder vandaag bekend werd gemaakt dat Gordon vanaf januari 2019 te zien zal zijn op SBS6.

Volgens Gordon zou zijn RTL4-programma Hotter Than My Daughter goed passen bij Net5, dat zich profileert als vrouwenzender. In Hotter Than My Daughter krijgen uitbundig geklede moeders een metamorfose die bij hun leeftijd past. Het programma was tussen 2011 en 2017 te zien.

In 2017 was het laatste seizoen van Hotter Than My Daughter te zien. “Dit is je laatste kans om dit programma te zien. Na dit seizoen is het écht afgelopen”, zei Gordon toen. Volgens de presentator waren er geen nieuwe moeder meer te vinden en had het programma ‘de ruimte nodig om weer leuk te worden.’

Talpa Network maakte vanmorgen bekend dat Gordon een vijf jarige verbintenis getekend bij het mediabedrijf van mediamagnaat John de Mol. Talpa Network gaat samen met Gordon verschillende multimedia formats ontwikkelen voor diverse onderdelen binnen Talpa Network. Gordon was 16 jaar te zien bij RTL.

Foto: RTL/William Rutten

One comment on “Gordon sluit terugkeer Hotter Than My Daughter niet uit

 1. Mario van de Vorst schreef:

  Hoi,
  Hopelijk komt dit afschuwelijk programma noit meer terug.
  Jullie hebben een 10 jarig meisje echt een trauma gegeven om zo in de publieke belangstelling te komen, negatief dan.
  Ik zit hier te kijken met klamme handen op Vitaya in België.
  Gordon, je bent een man beneden alle peil hoor en dit allemaal omdat je denkt interessant te zijn!!!
  Niets is minder waar.

  Tot nooit meer!!!
  Mario

Geef een reactie