Deze week in GTST: Heeft Daan eindelijk een plan voor Robin?
Bron: RTL/Geert de Lange

Deze week in GTST: Heeft Daan eindelijk een plan voor Robin?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Daan bezoekt Robin regelmatig in de kelder waar hij haar opgesloten heeft. Maar wat is zijn plan B? Ze is kwaad op hem. Gaat het hem om het geld van Ludo? Is hij onaantastbaar? Als Daan op kantoor is, informeert Ludo naar de situatie. Is de kwestie met Robin opgelost? Ze wordt op het werk gemist. Daan heeft een brief aan Robin in een zakje eten verstopt. Wat staat daarin? Bij een volgend bezoek stelt hij Robin nog eens voor om samen met Louise naar het buitenland te vertrekken. Daan is wanhopig en gaat naar Ludo en bekent hem alles. Ludo gaat hem helpen en zo gaan ze samen naar Robin in de kelder toe. Ludo doet Robin een voorstel. Onder bepaalde voorwaarden wordt zij vrijgelaten. Gaat Robin hierop in?

Lynn vertrouwt de cv ketel in Betsy’s huis niet en gaat een koolmonoxidemelder plaatsen. Is het waar dat de woning gewoon veilig is, zoals de eigenaresse van het pand beweert? Het apparaat geeft niets aan. Merel en Lynn zoeken in lades en vinden een briefwisseling over de cv ketel. Wat is er aan de hand? De ketel stond uit en daarom zetten Merel en Lynn deze aan. Dan komen ze tot een gruwelijke ontdekking. Ze vinden bovendien een rapport van een monteur. Als Lynn bij Janine aan het werk is, reageert ze prikkelbaar. Janine wil weten wat er is. Lynn vertelt wat haar dwars zit, waarop Janine haar een kamer in haar huis aanbiedt. Ze biedt aan om haar te helpen bij het onderzoek naar de koolmonoxide. Als Janine haar eigen monteur erop afstuurt doen ze samen een bijzondere ontdekking.

De bezorgdheid van Henk werkt Laura op haar zenuwen. Henk bedoelt het goed en wil alles voor haar doen. Hij wil met haar gaan picknicken en doet boodschappen, maar ze reageert geprikkeld als hij de verkeerde suiker heeft meegenomen. Henk is bezorgd en wil niet dat ze weer valt. Hij wil zo veel mogelijk bij haar zijn, maar wat wil Laura eigenlijk? Als Laura in een van de lades in het huis een pen zoekt, ontdekt ze een stapel enveloppen geadresseerd aan Steef. Wat zijn dit voor enveloppen? Hij moet bij Henk en Laura langskomen. Laura maakt alle enveloppen open en doet een verontrustende ontdekking, die niet alleen voor Steef maar ook voor Julian en Saskia grote gevolgen heeft.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!