GTST-blog: Vertelt Daan Robin de waarheid uiteindelijk wel?
Bron: RTL/Geert de Lange

GTST-blog: Vertelt Daan Robin de waarheid uiteindelijk wel?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Robin confronteert Daan met de door haar in het dossier gevonden foto’s. Zij is ervan overtuigd dat hij iets met de ontsnapping van Richard van Noten te maken heeft. Daan geeft niet toe maar Robin heeft argwaan. Ze gaat ook met Daan mee naar de verjaardagslunch van Ludo. Hier begint zij Over de zaak Richard van Noten. Daan vindt het maar niks dat zij erover begonnen is. Als Robin op haar laptop bezig is, krijgt Daan argwaan.

Ludo maakt zich zorgen over Robin, maar Daan zegt dat hij haar wel in de gaten houdt. Zij vindt Daan een eikel als hij haar gebiedt te stoppen met het speuren in de zaak Richard van Noten. Hij zoekt daarna in de laptop van Robin. Als zij hem betrapt, zegt ze hem op de foto te hebben herkend. Daan geeft toe; hij had geen keus want Ludo zou hem Louise afnemen als hij niet meewerkte.

Saskia krijgt iedere keer weer waanbeelden over Roman van Loon en heeft het gevoel gek te worden. Ze ziet lichtflitsen en daarna zijn verschijning. Als Demi met Tom thuiskomt, barst ze in tranen uit en bekent haar wat zij allemaal ziet. Henk vindt dat zijn dochter hulp moet inschakelen. Saskia beweert dat zij wil verhuizen.

Steef wil Abby weer terug hebben. Hij heeft een body chain voor haar gekocht en gaat voor haar koken. Als hij de body chain bij de Koning laat liggen, bieden Henk en Laura aan deze op te halen. Maar als zij bij Steef in huis komen, komt er rook uit de oven. Laura valt en loopt een breuk op waaraan zij geopereerd moet worden.

Als zij bijkomt uit de narcose, ijlt ze. Steef en Abby praten bij De Koning over Laura’s ongeluk. Zij willen een half jaar door Azië gaan trekken. Abby gaat bij Merel in de zaak kleding passen. Merel mag mee naar het event van Steef omdat er iemand uitgevallen is. Als Lynn ook in de winkel langskomt, besluit Merel dat zij ook mee mag naar het event van Steef.

Ze maakt een armbandje voor toegang na en later doet zij dit ook voor Marwan. Lynn en Merel mogen naar binnen maar Marwan wordt geweigerd. Als Steef in de finale verslagen wordt door een vrouw, gaat hij door het lint en discrimineert hij een van de aanwezigen.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!