GTST-blog: Marwan komt samen met Julian in een gevaarlijke situatie terecht
Bron: RTL/Geert de Lange

GTST-blog: Marwan komt samen met Julian in een gevaarlijke situatie terecht

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Marwan biedt Merel zijn excuses aan, omdat ze hem heeft gesnapt met Flip. Merel vertelt haar moeder dat ze Marwan met een vrouw, zonder zijn broek aan, heeft getroffen. Ze was naar hem toe gegaan omdat Lynn hun vriendschap had beëindigd vanwege Oriana.

Merel vertelt ook haar broer en zus over de gevoelens die zij voor Lynn had. Merel is extra gekwetst als zij ziet dat Lynn en Oriana met een bakfiets met spullen van Oriana bij de flat aan komen fietsen. Zij wil nu echt het huis uit, weg van Lynn. Saskia vindt verhuizen geen oplossing.

Als Julian en Marwan bij de Buurtsuper zijn, vertelt Julian dat hij geen ritjes meer wil doen voor Flip. Hij wil niet meer liegen tegen zijn gezin. Als Marwan’s scooter kapot is en hij informeert hoeveel een nieuwe kost, blijkt dit 4000 Euro te kosten. Marwan benadert Flip voor een transportje om wat extra geld te verdienen.

Flip is boos dat Julian zijn mond voorbij heeft gepraat, maar Marwan mag een rit doen. Als Julian toch weer een rit wil doen, laat Flip hem weten dat dat niet meer hoeft. Hij is niet te vertrouwen. Onderweg met zijn transport, ziet Marwan Julian lopen. Hij nodigt hem uit mee te gaan en de verdienste samen te delen. De Audi wordt echter gevolgd. Ze worden aangehouden door gewapende mannen, die er met de Audi vandoor gaan.

Nina wil haar WhatsApp-gesprekken wissen en vraagt Nola hoe dit gaat. Omdat Nola nerveus is voor haar schooladvies, wil Nina met haar gaan shoppen. Als Nina thuis gezellig met de kinderen aan het dansen is, komt Bing vroeger dan verwacht thuis. Er was iets met Mare. Als Nola naar huis komt, zegt voorzichtig dat ze vmbo-t advies heeft gekregen. Nina en Bing zijn trots op haar en samen drinken ze bubbels.

Op een gegeven moment belt Mare aan bij Nina en Bing. Het hoge woord komt eruit: Lars heeft haar verlaten. Hij is verliefd maar wil niet zeggen op wie. Later bezoekt Nina Mare bij de Rozenboom. Dan daagt Lars op. Hij wil Nina maar zij wil Bing. Hij zegt niet meer terug te kunnen. Intussen vinden de voorbereidingen van het feest van Nina en Bing plaats. Nina heeft het vreselijk moeilijk.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!