GTST-blog: Demi wordt nogmaals diep gekwetst door Marwan
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Demi wordt nogmaals diep gekwetst door Marwan

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Huisje, boompje, beestje. Demi zag het allemaal voor zich. Een leven samen met Marwan en hun zoontje Tom. De verliefdheid van Demi is nooit helemaal overgegaan. Ze krijgt ook vaak de verkeerde intenties van Marwan. Maar daar heeft hij dan helemaal niets van door. Totdat er iets gebeurt in De Koning.

Demi en Marwan waren gezellig wat aan het drinken. Demi voelde dat er meer speelde en probeerde hem te zoenen. Alleen liet Marwan duidelijk weten dat ze dat niet kon gaan doen. Hij is namelijk volledig met zijn hoofd bij Merel. Andersom is dat ook het geval. Zelf wanneer Merel een date heeft met een schoolgenootje. 

Opa Henk ziet ondertussen wat er speelt binnen zijn familie. Hij wil totaal niet hebben dat Merel en Marwan iets met elkaar krijgen. Het zorgt voor veel spanningen binnen de familie. Zeker nu Demi wederom gekwetst is door Marwan. Als zij hoort dat haar zus ook verliefd is op Marwan, dan stort haar hele wereld in.

Of het ooit zo ver gaat komen is nog maar de vraag. Opa Henk doet er in ieder geval alles aan om dat te voorkomen. Hij wil niet dat er nog een kleindochter verliefd wordt op Marwan. Alleen kan opa Henk het wel stoppen? Is hij niet te laat? Marwan dringt zich een beetje op aan Merel. Hier gaat Merel in mee. 

Er kan alleen maar ellende van komen. De situatie is zo ingewikkeld dat er alleen maar drama van kan ontstaan. Of Merel en Marwan zich dat wel beseffen? Ze zijn alleen maar met elkaar bezig en lijken de wereld om zich heen totaal te vergeten. Waar het allemaal heen gaat is nog maar even de vraag. Het is in ieder geval genoeg drama. Een beetje te veel drama.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.