Deze week in GTST: Is samenwonen wel iets voor Merel?
Bron: RTL

Deze week in GTST: Is samenwonen wel iets voor Merel?

Geschreven door Marietta Willems

Rik verblijft tijdelijk in een huisje in de duinen en gaat regelmatig naar het strand om tot rust te komen. Shanti denkt dat Rik niet meer terug komt en besluit zijn spullen in te pakken. Daan probeert Shanti wakker te schudden. Hoe zal dit verder gaan?

Saskia is uitgeput van al het werk en alles wat er thuis gebeurt, maar laat dat niet merken. Ze maakt zich zorgen om Shanti en bespreekt dit met Dokter Luuk. Alleen maakt hij zich meer zorgen over haar dan over Shanti. Ook heeft ze het er moeilijk mee dat haar dochter het huis uitgaat. Demi voelt zich hier schuldig over. Maar het is op dit moment even het beste. Terwijl ze weggaat komt er iemand anders wonen bij de Verduyntjes. Wie zou dat zijn?

Alternatief

In Boks wordt er een comedy avond georganiseerd. Veel Meerdijkers zijn daarbij aanwezig. Linda zegt dat ze ernaartoe gaat met een vriend, maar is ze hier wel eerlijk over tegenover Luuk?

Nola wil graag met Chanel en haar vader mee op vakantie. Ze vraagt aan Nina of ze mee mag. Nina vindt dit geen goed idee, dus bedenkt ze een alternatief. Wat is haar plan? En is haar omgeving het hier wel mee eens?

Samenwonen

Merel en Lynn wonen samen. Er ontstaan wat moeilijkheden. Lynn zet bijvoorbeeld alles op een andere plek zonder te overleggen en Merel vergeet dat ze met Lynn had afgesproken om samen te gaan eten. Door dit alles gaat Merel twijfelen of samenwonen wel iets voor haar is. Gaat hun relatie dit overleven?  

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!