Deze week in GTST: Maakt Henk het uit met Laura?
Bron: RTL

Deze week in GTST: Maakt Henk het uit met Laura?

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Henk baalt ervan dat Laura geen tijd heeft voor een avondje samen zijn, en ziet de lat relatie niet meer zitten. Laura stelt voor om samen een planning te maken van wanneer ze elkaar weer zien. Henk vindt dat eerst een goed idee, maar komt er toch achter dat hij er niet gelukkig van wordt. Hij gaat naar Laura toe en geeft aan dat hij er nooit aan zal gaan wennen. Zet Henk een punt achter de relatie?

Nola logeert met een paar andere vriendinnen bij Chanel. Ze hebben een gezellige avond met o.a. karaoke. Dan komt de vader van Chanel thuis en is boos op z’n dochter, maar al snel vertrekt hij naar boven. De volgende ochtend wordt Chanel als eerste wakker en ziet iets vreemds voor het raam. Wat zal dat zijn en loopt het voor iedereen wel goed af?

Jarig

Rik is jarig. Stefano wil naar hem toe en vraagt Daan om mee te gaan. Daan zet alles opzij en gaat mee. Hoe zal Rik hierop reageren?

Daan bedankt Cato voor de hulp bij het zoeken naar een nieuwe liefde. Hierdoor raakt Cato in de war wat betreft haar eigen liefdesleven. Ze krijgt gevoelens voor hem. Als Daan een date heeft met Esmee, bekend Cato dat ze verliefd is. Maar is Daan dat ook op haar?

Ruzie

Saskia haar hand zit in het gips. Thuis vertelt ze aan haar gezin wat er is gebeurd. Als Merel weg wil gaan, komt ze Shanti tegen. Merel neemt het op voor d’r moeder en zegt dat ze vindt dat Shanti zich egoïstisch gedraagt . En dat ze de vriendschap van Saskia niet verdient. In de Koning bied Saskia haar excuses aan, maar Shanti wil er niks van weten. Ze ontslaat haar. Hoe zal dit verder gaan?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!