Deze week in GTST: Henk en Linda hebben heftige ruzie
Bron: RTL

Deze week in GTST: Henk en Linda hebben heftige ruzie

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Wanneer Luuk bij Henk en Laura is geweest omdat ze ziek zijn, komt Linda langs. Ze wil graag wat voor hun betekenen, maar Henk en Laura willen liever gaan slapen. Wel heeft Laura nog een ander klusje voor Linda, namelijk de trouwpak van Henk ophalen. Linda doet dit met alle liefde. De volgende dag komt Linda met de trouwpak van Henk binnen en geeft commentaar op dat de kleur verkeerd is. Henk reageert fel terug en zo ontstaat er een flinke ruzie tussen de twee. Komt dit goed?

Omdat Steef en Demi hun laatste examens maken, willen Julian en Saskia gaan gourmetten met de familie. Wanneer Merel de uitnodiging krijgt, geeft Stefano aan dat hij heel graag mee wil. Merel twijfelt of dat wel een goed idee is. Als de afspraak van Stefano niet doorgaat, probeert hij nog een keer Merel over te halen. Zou het hem dan toch lukken?

Ontmoeten

Als Shanti en Rik te horen krijgen dat de fundering van de Koning aan vervanging toe is en dat dat waarschijnlijk €6000 gaat kosten, schrikken ze behoorlijk. Ze spreken samen met Saskia en Julian in de Koning om dit te vertellen en tot een oplossing te komen. Dit gaat alleen nogal stroef. Als Julian het idee heeft om Jonathan weer in te schakelen, is Shanti het hier eigenlijk niet mee eens. Maar toch stemt Shanti in en komt Jonathan. Gaan ze er nu wel uitkomen?

Nina en Bing leggen Manu uit dat Monica heel graag met hem wilt afspreken. Manu geeft aan dat hij haar niet wil zien. Wanneer Bing en Manu terug komen van voetbal en Manu naar Stefano loopt, vraagt Manu aan hem of hij Monica kent. Later legt Stefano uit aan Bing en Nina dat hij het idee heeft dat Manu zijn moeder wel graag wilt zien, maar dat hij dat niet doet om Nina een plezier te doen. Hoe gaat dit verder?

Alleen

Julian heeft een tafeltje in de Rozenboom gereserveerd voor Saskia. Ze gaat in haar eentje daar eten. Met goede moed vertrekt ze naar de Rozenboom. Alles begint goed, maar dan krijgt ze een angstig gevoel en denkt ze dat iedereen naar haar zit te kijken. Hoe loopt dit af?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!