Deze week in GTST: Gruwelijke ontdekking bij Nina en Bing
Bron: RTL

Deze week in GTST: Gruwelijke ontdekking bij Nina en Bing

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Merel gaat beginnen met haar stage op het politiebureau. Ze heeft er heel veel zin in. Ook ontmoet ze haar stagebegeleider die al snel met een klusje komt waar Merel eigenlijk niet zo op zit te wachten. Toch gaat ze ermee aan de slag, alleen gebeurt dat niet zonder gevolgen. Wat zal er gebeuren?

Steef wil dit jaar gewoon Sinterklaas vieren. Saskia ziet het niet zo zitten, omdat Julian er niet bij is en het teveel gedoe is. Dus vraagt Steef aan Demi of ze extra kan oppassen. Ze geeft aan dat ze nog extra oppasgeld heeft. Gaan ze dan toch Sinterklaas vieren dit jaar?

Gruwelijke ontdekking

Nola komt thuis nadat ze in het ziekenhuis heeft gelegen. Ze krijgt last van jeuk aan haar oog en wilt het kapje het liefst eraf halen. Dit mag nog niet, maar toch doet ze het en dat is even wennen. Als Nola ’s nachts niet kan slapen omdat ze iets hoort, gaat ze naar beneden. Nina ziet dit en stuurt haar weer naar bed. Even later horen Nina en Bing hun deur hard dichtgaan en doen ze een schokkende ontdekking. Wat is er aan de hand?

Linda en Luuk hebben met elkaar afgesproken in de Koning. Luuk vindt dat ze de laatste tijd wat geforceerd met elkaar omgaan sinds het etentje in de Rozenboom, en daar wil hij het graag over hebben. Linda geeft aan dat er wat haar betreft geen probleem is. Als ze aan Janine vertelt dat ze spijt heeft van dat ze nog steeds niet tegen Luuk heeft gezegd wat ze voor hem voelt, komt ze in actie. Wat is haar plan?

Wederzijds

Nadat Daan Cato duidelijk heeft gemaakt dat hij niet op haar valt, kijkt hij op rond op haar pagina. En komt er dan toch achter dat hij haar ook leuk vindt. Maar dat het niks kan worden omdat ze collega’s zijn van elkaar. Als Marwan zegt dat hij ervoor moet gaan, volgt Daan zijn advies op. Worden ze dan toch een stelletje?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!