Deze week in GTST: Ludo en Janine belanden in heftig conflict
Bron: RTL

Deze week in GTST: Ludo en Janine belanden in heftig conflict

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Marwan zoekt een nieuwe baan. Nadat ie het aanbod van afwasser in BOKS had geweigerd, bedenkt hij zich en vertelt aan Bing dat hij het toch wilt doen. Maar Bing heeft al iemand anders aangenomen. Als Marwan hoort dat Rik zijn functie is vrijgekomen probeert hij Bing er van te overtuigen dat hij geknipt is voor de baan van bedrijfsleider in BOKS. Hoe loopt dit af?

Shanti gaat de Koning verkopen. Ze heeft een geïnteresseerde gevonden en wil met haar in gesprek. Op haar vrije dag komt Shanti naar de Koning om haar te ontmoeten. De geïnteresseerde genaamd: Gabrielle Bergsma komt binnen wanneer Henk net weg gaat. Ze is gelijk al onder de indruk en vindt de Koning een fijne sfeer hebben. Hoe zal dit verder gaan?

Heftig conflict

Ludo en Janine komen in een heftig conflict over de aanpak van Stefano’s ontvoering. Als Nina hoort van Janine’s beslissing, schrikt ze. Welke beslissing? Nola kookt voor de familie en vraagt zich tijdens het eten af wanneer Stefano weer terugkomt van zakenreis. Als Ludo een locatie binnenkrijgt waar Stefano zich mogelijk bevindt gaat hij er gelijk op af. Hoe loopt dit af?

Demi heeft een heel leuk dagje gehad met Jesse. Als ze dit aan Saskia vertelt is ze dolblij voor haar en maakt ze Demi duidelijk dat ze moet genieten. Wel vraagt Demi zich af wat Jesse nou eigenlijk voor haar voelt. Gaat ze daar achter komen?

Nieuwe familie

Jonathan nodigt zijn nieuwe familie uit voor een diner in de Rozenboom. Saskia vindt dit wat overdreven en heeft er dan ook totaal geen zin in. Maar gaat toch mee omwille van haar nieuwsgierige kinderen en vader Henk. Het is een gezellige avond. Maar blijft het wel zo gezellig?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!