Deze week in GTST: Wat is er aan de hand met Janine en Linda?
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Wat is er aan de hand met Janine en Linda?

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Janine is onder de indruk, als Linda voorstelt om haar assistente te worden. In BOKS brainstormen ze nog over om een podcast te maken over de huisjesmelker. Dan deelt Elisa plakjes cake uit, omdat ze jarig is. Ook aan Janine en Linda. Maar even later gedragen ze zich vreemd. Wat is er aan de hand?

Henk haalt Dolly op, omdat die de hele dag alleen is. Henk vindt het een gek idee dat Saskia er niet meer woont en mist. Als hij dit aan Laura vertelt, heeft Laura er geen aandacht voor. Henk irriteert zich hieraan. Hoe gaat dit verder?

Opbiechten

Jonathan overwint zijn angst voor repercussies en biecht op dat hij door Ludo gechanteerd wordt. Vervolgens gaat hij naar de Rechtbank. Als hij terug komt wordt hij gebeld door Ludo en vraagt of hij naar hem toe wilt komen. Ludo zegt dat Jonathan zich niet aan de afspraken heeft gehouden. Hoe loopt dit af?

Julian is verrast als zijn kinderen voor hem koken. Merel en Steef willen er graag voor hun vader zijn, omdat hij nu alleen woont. Dat is best even voor Julian. Daarom heeft Merel een voorstel. Welk voorstel?

Gespannen

Margriet is gespannen voor de gerechtelijke uitspraak en Jonathan probeert haar moed in te praten. Margriet zou het fijn vinden als Henk langskomt. Eerst wil Henk niet, maar Jonathan weet hem toch over te halen. Dan krijgt Jonathan een telefoontje van de gevangenis. Waar zal dat over gaan?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!