Jeroen van Inkel aan de slag bij Omroep MAX

Jeroen van Inkel gaat de ochtendshow van Omroep MAX op NPO Radio 5 presenteren. De radio-dj zal vanaf dinsdag 2 januari te horen zijn met zijn eigen ochtendprogramma Wekker-Wakker! Van Inkel volgt Wekker-Wakker!-presentator Henk Mouwe op, die eind van dit jaar met pensioen gaat.

Van Inkel is blij met zijn terugkeer op de radio, nadat zijn contract Radio Veronica in augustus afliep. “Ik krijg vanaf januari de gelegenheid om echt op gevoel een ochtendprogramma te doen. Voelen wat het interessante nieuws van die dag is en de leukste muziek draaien om bij wakker te worden.”

MAX-directeur Jan Slagter is trots Van Inkel welkom te kunnen heten bij de ouderenomroep. “Met Jeroen van Inkel hebben we een topper binnengehaald op NPO Radio 5. Hij geldt als een van ‘s lands bekendste en meest ervaren radiomakers. Hij is een zeer herkenbare stem voor onze luisteraars”, zegt hij.

Manuëla Kemp, de co-presentator van Henk Mouwe in Wekker-Wakker!, schuift door naar de avond van NPO Radio 5. Samen met Henkjan Smits gaat zij aan de slag voor Tijd voor MAX Radio. Jeroen van Inkel gaat samen met de redactie van Wekker-Wakker! aan de slag met de invulling van het nieuwe programma.

Foto: Qmusic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *