Kassa XL sluit seizoen af met 500.000 kijkers

Het consumentenprogramma van BNNVARA, Kassa, werd ook gisteren weer even Kassa XL. In deze speciale aflevering stond Facebook centraal. Wat weet Facebook allemaal van ons? Wat doet Facebook allemaal met onze informatie? Presentatrice Brecht van Hulten deed hier uitvoerig onderzoek naar.

Even wilde Kassa haar Facebookpagina verwijderen. Maar Brecht gaf aan dat er veel mensen informatie over Kassa op Facebook vinden. 

Dus besloot Kassa om op Facebook actief te blijven. Met een dubbel gevoel, dat dan wel weer. In totaal keken er zaterdagavond weer 561.000 mensen naar Kassa XL. Een week eerder keken er 804.000 mensen naar Kassa XL. Met de huidige kijkcijfers staat Kassa XL op plek zes in het kijkcijferoverzicht.

Recht tegenover Kassa XL wisten de commerciële zenders minder kijkers te bereiken. RTL 4 wist met de weekendeditie van RTL Boulevard 335.000 kijkers te bereiken. Daarvoor scoorde RTL 4 nog 253.000 kijkers voor Eigen huis en tuin. SBS6 liet weer eens 328.000 kijkers lachen om de home video’s van Wietze de Jager.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Foto: BNNVARA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *