Zó gaat het nu met Sander & Astrid uit Married At First Sight
Bron: RTL / Nander de Wijk

Zó gaat het nu met Sander & Astrid uit Married At First Sight

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Sander & Astrid? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Het eerste koppel dat in het zevende seizoen elkaar het ja-woord geeft is Sander & Astrid. Het verhaal kent geen ‘en ze leefde nog lang en gelukkig’-einde, want tijdens het keuzemoment besluiten zij de scheidingspapieren aan te vragen. Dit kwam vooral vanuit Sander, Astrid had het nog willen proberen.

Astrid lijkt de ware ook na haar MAFS-avontuur nog niet te hebben gevonden. Op haar Instagram prijken nog geen foto’s met een leuke man. Wel laat Astrid zien dat zij met volle teugen geniet van het leven. In augustus was Astrid met haar familie op vakantie in Efteling Bosrijk en ontmoette zij Roodkapje.

Sander in Lang Leve de Liefde?

Ook haar ex-man Sander gaat nog steeds als vrijgezel door het leven. Hoewel hij degene was die besloot om de handdoek in de ring te gooien, heeft hij geen spijt van zijn deelname. Dat vertelde hij eind mei tegen WeesperNieuws. Hij gaat niet bij de pakken neerzitten nu het met Astrid niet is gelukt. “Ik ben vrolijk en positief en ga lekker door: ik zie wel wat het leven mij verder nog brengt”, zegt Sander.

Misschien probeert Sander binnenkort opnieuw op tv de ware te vinden. In juni noemde hij Lang Leve de Liefde in een Facebook-groep een ‘leuk programma’, waarna iemand het idee opperde dat Sander zich moet opgeven. “Ga ik maar niet doen”, reageerde Sander met een lach-emoji. Zeg nooit ‘nooit.’

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!