Married At First Sight - Match or Mistake: Wendy is er wel klaar mee en wil naar huis
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Wendy is er wel klaar mee en wil naar huis

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Tijdens de groepsborrel is behoorlijk gekletst onderling. Dat heeft Manuela en Silio géén goed gedaan! Manuela heeft haar hart gelucht bij de meiden en dat is ook de andere koppels niet ontgaan. Silio is alvast gewaarschuwd door de andere koppes dat hij het niet makkelijk gaat krijgen maar daar was ik me al van bewust.

Ollie en Ginger heb eigenlijk alleen maar bevestigd gekregen dat zij heel stevig in het zadel zitten samen en dat geldt ook voor Jeff en Victoria.

Wendy wil eigenlijk wel naar huis

Na de groepsborrel is het voor de verandering weer eens fout gegaan tussen Jeroen en Wendy. Jeroen heeft wel héél erg vaak de bevestiging nodig hoe leuk iets was en aangezien Patrick de avond daarvoor tegen Wendy had gezegd dat ze duidelijk haar grenzen aan moest geven, heeft zij de koe meteen bij de horens gevat. Mooie gelegenheid om je grenzen te stellen.

‘Ik héb je al een keer gezegd dat ik het leuk vond Jeroen, dus ik heb er geen behoefte aan om dit nóg een keer te doen’. Klats! Dat is iets wat Jeroen niet gewend is en hij geeft Wendy meteen de stempel ‘chagrijnig’.

Jeroen is weer eenzaam

Met trouwe en bedrukt kijkende hondenogen staart Jeroen in het luchtledige en hij voelt zich weer eenzaam en niet gezien. De afstand tussen die twee wordt steeds groter. 

Bij Jeroen komen de tranen en de blik van Wendy wordt steeds killer. Wendy wordt voor hém geen mooier persoon. Volgens Jeroen slaat het ‘opkomen voor jezelf’ behoorlijk door richting egoïsme.

Ik bied mijn excuses aan, maar........

De excuses van Jeroen raken kant nog wal. Hij biedt ze weliswaar aan, maar gooit er meteen een grote ‘MAAR’ achteraan. Wendy pikt het heel scherp op en zegt: “Je biedt dus je excuses aan voor de toon die je aansloeg, maar kaatst de bal meteen weer richting mij. Dus het komt door mij?”.

Zit je me in de maling te nemen?

Wendy begint te lachen en dat valt hélemaal verkeerd bij Jeroen. Die schoolmeester-toon van hem. Jakkes! Ze probeert uit te leggen dat hij wel heel erg vaak in herhaling valt, maar met Jeroen is niet te praten. Althans het lukt Wendy niet. Ze krijgt telkens weer de bal terug gekaatst.

Die twee halen echt het slechtste in elkaar naar boven. Als Wendy het zou mogen zeggen, dan zou ze het liefst naar huis gaan. Dit gaat NIET goed komen!! De twee aparte kamers zijn in no time geregeld. Ook Jeroen is er wel klaar mee. Had ik al gezegd dat hij zich eenzaam voelt?

Irritatie bij en frustratie bij Rosa

Rosa zit er hélemaal doorheen! Ze hebben het zó gezellig samen maar ze VOELT het gewoon niet. Roy vraagt constant die bevestiging en die kan zij hem niet geven. Het is een rollercoaster in haar hoofd. Ik voel nog wel een paniekaanval aankomen dit seizoen.

Waar is dat feestje?

De koppels krijgen allemaal een enveloppe en ze mogen uitpakken wat kleding betreft. Wat de groep niet weet is dat er een nieuw koppel aan de groep wordt toegevoegd. Dit koppel gaat vandaag trouwen. Het duurt even voordat ze door hebben dat ze op een bruiloft zijn beland van het zevende koppel.

100.00 volgers op Insta en sexy foto’s

Elanor en Mike worden aan de groep toegevoegd. Ze zijn alle twee ijdel, sportief en nét getrouwd! Ga er maar aan staan om in een groep te ploffen waar de andere koppels al kennis hebben gemaakt met elkaar.

Mike heeft een flink aantal volgers op Insta en de foto’s liegen er niet om. Gelukkig weet hij donders goed dat dit niets zegt. Hij heeft een dochtertje waar hij geen contact mee heeft en een kinderwens bij zijn aanstaande is een ‘must’. Daar doet hij geen concessies in.

Marissa en Mike hebben gezoend

De ogen van Marissa en van Mike worden zo groot als schoteltjes. Ze kénnen elkaar! Serieus...ook al? Marissa doet alweer een ‘hair flip’ en Manuela geeft maar meteen even aan dat Silio vooral vóór zich moet kijken en dat ze hem in de gaten gaat houden. Misschien gaat hij wel kennismaken met de ‘Psycho Latina’. Nou Manuela, die heb ik nou al zó vaak gehoord dat ik het nu wel een keer wil zien. 

Marissa heeft op de boerinnen kalender gestaan en Mike op de boeren kalender en ze kennen elkaar van de fotoshoot. Ze hebben alleen gezoend en verder is er niets gebeurd. Jack ziet groen en geel van nijd.

Tijd voor wat juice

De meiden hebben een ‘Girls Night’ en jawel daar is ze weer. Manuela vliegt er meteen in met haar vraag richting Marissa. Ze wil opheldering hoe dat zit. Waar kennen die twee elkaar van en met name hoe goed kennen ze elkaar?

Marissa bloost en daar is niet heel veel voor nodig ben ik achter. Ze bloeit hélemaal op als ze vrolijk vertelt over hoe ze Mike kent. Ook Rosa vindt Mike érg leuk maar ze gaat geen move maken. Dat zou respectloos zijn ook richting Roy. Ik help je herinneren Rosa.

Wil jij een ander?

Bij de dames komt het waarheidskistje op tafel en Wendy pakt het voortouw. ‘Met welke andere man zou je gematcht willen worden?’ Ja dames, ga maar bloot met die billen! Ik kan niet wachten op de antwoorden. 

Coming up: Jack krijgt een lading stront over zich heen en is Jeff wel te vertrouwen?

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!