Married At First Sight - Match or Mistake: Ik ben dominant in bed... Oooh, sorry mam!
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Ik ben dominant in bed... Oooh, sorry mam!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Manuela heeft de diepgang gevonden met het leggen van de foto’s en omdat ze de beste klik heeft met Silio, legt ze hem op de eerste plek. Hoe dan? Wat is er gebeurd met Ollie waar je zo vol van bent?

Silio je neus groeit

Dan is Silio aan de beurt en krijgen we een hele handleiding van hem waarom hij de dames in de volgorde legt zoals hij dat doet. Als laatste is de foto van Manuela aan de beurt. Hij zet haar écht op de eerste plek.

WTF Silio! Je vindt Marissa en Rosa echt véél leuker en Manuela is niet gek. Silio heeft dúidelijk een klik met Rosa en die zet hij op de vierde plek? Eerlijk zijn Silio! Oh nee, van dat woord raak je over je theewater. De definitie van eerlijkheid moet je nog maar een keer opzoeken!

Jeetje opa wat ben jij saai!

Tijdens een gesprek met Marianne blijkt dat Manuela een behoorlijk aantal 'woorden' naar Silio’s hoofd heeft geslingerd. ‘Pendejo’ zeg je niet tegen iemand die je zojuist nog op de eerste plek hebt gezet. Zien we dan nu éindelijk een stukje van ‘Miss Psycho Latina’? Heeft ze serieus tegen hem gezegd dat hij 'hem' niet overeind krijgt en dat hij een ouwe lul is? 

Helaas blijft de psycho achterwege, tenzij ze met de zichzelf toegekende titel bedoelt, dat de tranen hoog zitten omdat ze onzeker is. Knap stukje theater Manuela. Als Silio de ‘liefkozende woorden’ die ze heeft gebruikt niet eens kan herhalen, dan is de kans aanwezig dat híj wél een stukje ‘psycho’ heeft gezien. Tell us.....Please!!!!!

Truth or dare

De hengst in Roy komt naar boven. Hoeveel sex-partners heb je gehad op één dag? Nou Roy heeft er wel vier gehad op één dag en hij legt het nog eens uit ook. Ik geloof niet dat ik dit wil weten en Rosa evenmin.

En dan zie ik Jeroen omhoog vliegen en Wendy bijna misselijk de ruimte uitlopen. Jeroen moet een verleidelijk dansje opvoeren voor zijn partner en dát is Wendy. We horen haar ‘FUCK’ roepen en nee Wendy, de bedoeling is een dansje en géén gefuck. Ze moet nog nét niet kokhalzen als Jeroen met zijn waggelende kruis richting haar gezicht hopst.

Ik vind het dapper dat hij de koelkast nog op temperatuur probeert te krijgen want dit is echt kansloos. De kop van Wendy spreekt boekdelen. Ze ziet een beetje grauw. Jeroen is echter wel onder de indruk van zijn eigen dance skills en vermoedt dat het wel goed werd ontvangen door Wendy. En toen ging je wekker Jeroen. Er wisselen nog wat kledingstukken van eigenaar, er worden wat blikken uitgewisseld en met name Rosa krijgt het wat warm als ze Silio 2 minuten in de ogen moet kijken. Die laatste geniet zichtbaar.

Lekker aan ELKAARS haren trekken

Hebben we alles gehad, komt de vraag voor Jeroen of hij dominant in bed is. We horen de nodige ins- and outs van Jeroen. Ja hij is wel dominant in bed en wil graag de standjes bepalen. Ik denk wél in plaatjes Jeroen en ik wil dit echt allemaal niet weten.

Ik hoop dat Wendy geen beelddenker is, maar ik vrees het ergste. Als hij dan ook nog eens tot in detail vertelt dat hij graag aan de haren van zijn partner trekt, zie ik haar klein worden en dat is niet omdat hij géén haar heeft waar ze aan kan trekken.

Al snel komt Jeroen tot de conclusie dat al die gedetailleerde informatie niet handig is. Zijn moeder kijkt tenslotte ook TV!

Wie heeft er een oogje op een ander?

‘Zijn er mensen in de groep die een oogje op een ander hebben’ is de vraag en jawel hoor. Jack in de bocht. Hij heeft een oogje op een andere vrouw maar wil er niets over kwijt. We gaan er de komende afleveringen vást nog wel iets van zien en voor Marissa is dit een mooie gelegenheid om van die anabolen hengst af te komen.

Probeert Jack misschien koelkast Wendy te laten ontdooien? Ook Roy heeft een oogje op een ander maar wil er niets over kwijt. Bijzonder als je die ochtend nog hebt gezegd dat je gevoelens hebt voor je partner.

Ook Rosa valt als een blok voor Silio

Rosa neemt haar tijd met de foto’s en Roy weet de uitkomst al. Silio ligt ongetwijfeld op de eerste plek en dat klopt als een bus. Je ziet de ogen van Rosa ook twinkelen als ze de naam 'Silio' hoort en ze zich met grote ogen afvraagt hoe Roy dát nou weer weet.

Nou Rosa, iets met ‘2 minuten in de poppentjes van z’n ogen kijken’ en je hoogst ongemakkelijke houding daarbij. Roy komt echt niet uit een ei of zo en ik ook niet.

Shinen tijdens de groepsborrel

De koppels maken zich op voor de groepsborrel en ik hóóp dat we éindelijk een beetje actie krijgen. Gewoon een beetje juice eigenlijk want ik vind het behoorlijk tam allemaal!

Manuela heeft zich zo te zien met een schoenlepel in die jurk gefrommeld. Ik krijg visioenen van een groene giftkikker. Rosa en Silio weten niet zo goed welke kant ze op moeten kijken. Hóe ongemakkelijk kan het zijn! Dit gaat ongetwijfeld nog een vervolg krijgen.

Wat is er gaande tussen Marissa, Rosa en Silio?

Ik zit de koppels allemaal te bekijken tijdens de borrel en zie ineens een heftig blozende Marissa die aan het flirten is met Silio en dat gaat over en weer. Dat wordt straks nog lastig kiezen voor Silio. Wie gaat het worden.....Rosa...Marissa....alle twee? 

Manuela pakt wéér het voortouw om het gesprek te openen. Het ligt er gewoon veel te dik bovenop. Zo lang ze de touwtjes zelf in handen heeft, gaat het tenminste niet over haar.

De manier waarop ze dingen zegt past absoluut niet bij haar gedrag. Die dame is gewoon hartstikke jaloers en ze voelt zich afgewezen. Nou Manuela, dat gevoel is terecht want zowel Rosa als Marissa hebben je ingehaald! Let it out ... De  ‘Psycho Latina’ en geef ons wat actie!

Coming up: Elanor gooit olie op het vuur, Manuela wil de waarheid weten en wie moet het experiment verlaten en waarom? 

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!