Married At First Sight - Match or Mistake: Silio gooit Rosa én Marissa voor de bus
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Silio gooit Rosa én Marissa voor de bus

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Stay or leave? Volgens mij is het de bedoeling dat je moet aangeven of je wilt blijven of weg wilt gaan. Het lijkt me logisch, dat je het dan op je éigen relatie/huwelijk betrekt en als de koek op is dan is de koek op als de koek er al is geweest.

Ik wil nog wat over me zelf leren

Wacht even.....Roy en Rosa belanden op het beruchte bankje en die twee hebben echt nooit iets gehad met elkaar. Roy voelde de hele tijd meer voor Rosa dan andersom want Rosa is al lang buiten de deur wezen shoppen.

Ook het briefje van Roy werkt compleet averechts want Rosa heeft een klik met een ander. Niets mis mee, maar zoek dat even lekker buiten dit experiment uit. Tot mijn grote verbazing hebben ze alle twee STAY opgeschreven want ze kunnen nog véél leren. De vraag is even van wie.

We hebben alleen gepraat

Wat een flauwekul vertellen die twee daar op dat bankje. Uitgeleerd...WTF uitgeleerd? Jullie bedoelen dat je wilt onderzoeken hoe lekker een ander is. Rosa probeert ons wijs te maken dat ze alleen ‘gepraat’ heeft met Silio. Tuurlijk Rosa, ‘gepraat’....volgens mij is praten iets héél anders!

Helaas voor Rosa heeft Silio ook ‘gevoel’ voor Marissa. Waarom kijkt Rosa Silio zo indringend aan als Patrick vraagt of er meer is gebeurd? Heeft Silio Rosa en wellicht ook Marissa de mond gesnoerd en gezegd dat ze niets mogen vertellen? Beetje bang voor zijn ego misschien?

Wie onderzoekt wie?

Al die ‘bank-gesprekken’ zijn redelijk voorspelbaar want we hebben natuurlijk al lang gezien wat er allemaal gebeurd is onderling. Marissa heeft Silio duidelijk op de eerste plek staan en voor Jack is Wendy de ultieme hot-shot. Beetje jammer dat zij vanavond waarschijnlijk het toneel gaat verlaten. Hier valt in dit programma voor Wendy in ieder geval niets meer te ontdekken, dus als zij blijft, eet ik m'n schoenen op!

Silio gooit Rosa en Marissa voor de bus

Patrick wil duidelijkheid en vraagt Marissa wat er is gebeurd en die laatste zit overduidelijk te liegen dat ze barst. Haar gezicht spreekt boekdelen.

Silio steek Marissa, Rosa maar ook Manuela figuurlijk een mes in de rug. Waar Rosa en Marisa nét het gezicht van Silio nog probeerden te redden, laat hij die twee keihard vallen. Hij flikkert ze alle twee voor de bus door te bekennen dat hij met beiden heeft gezoend. Nou dames....staan jullie even lekker voor lul zeg!

We swipen door naar de volgende

Ik zit met kromme tenen als ik zie dat ook Jack en Marissa alle twee STAY hebben opgeschreven. Kom op jongens!!!!! Het lijk zo langzamerhand wel een live Tinder show.

Als je partner niet de ideale is, dan swipe je gewoon door naar rechts naar de volgende. Het wil er bij mij ook niet in dat de experts hiermee akkoord gaan. Dit is toch niet de doelstelling van het programma!

Silio legt Rosa en Marissa het zwijgen op

Wat er aan de hand is, wordt snel duidelijk. Silio heeft dus wel degelijk aan Marissa én Rosa gevraagd om hun mond te houden. Aan beide meiden heeft hij dezelfde gladde praatjes verkocht en ze zijn er alle twee met boter en suiker ingetuind. Silio is in zijn oude valkuil getrapt. Het gras is voor hem altijd groener bij de buren.

Ik vond je lelijk en vervelend

Wendy heeft het een en ander op papier gezet en laat geen spaan heel van Jeroen die zo langzamerhand ook in de groep wordt uitgekotst.

Gelukkig schrijft zij wel LEAVE op haar briefje en dat met drie puntjes er achter. Dat hadden ook drie uitroeptekens kunnen zijn, aldus Wendy. Steek maar in je zak Jeroen! Beetje jammer voor Jack, die net op zijn briefje STAY heeft geschreven om leuke dingen samen te doen met Wendy.

Hoe heet je ook alweer?

Silio blijft maar zeggen dat hij gewoon vrijgezel is. Hij snapt even niet helemaal dat hij niet alleen Manuela heeft gekwetst, maar dat hij Rosa en Marissa ook tegen elkaar heeft uitgespeeld en Patrick maakt hem dat eventjes duidelijk.

Silio geeft uiteindelijk toe dat hij eerlijk had moet zijn tegen Marissa.... euuuh...Rosa... euuuhh... nee tegen Manuela. Nee hoe heet je ook alweer? Nou Manuela dus. Gewoon je vrouw! LOSER!!

Ook Silio heeft STAY opgeschreven want hij heeft nog veel te leren. Nou dat klopt wel jongen. Je hebt nog héél veel te leren. Ze blijven beiden en ‘swingcafé’ MAFS is geopend. Waar iedereen in de keuken van een ander probeert te snuffelen, zijn Elanor en Mike bijna saai. Geen spektakel bij die twee. Ze blijven gewoon. Verrassend! 

Al had je samen de hele hotelkamer verbouwd

Roy heeft een deuk opgelopen en ook Manuela heeft het moeilijk. Silio wast zijn handen in onschuld maar zijn imago is voor zover het dat al niet was helemaal naar de gallemiezen.

Van Roy hadden Rosa en Silio de hele hotelkamer mogen verbouwen, als ze maar eerlijk was geweest. Nu snap ik dat stukje krokodillen verdriet niet helemaal. Rosa wordt al misselijk van Roy door hem aan te kijken en dat heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken.

Jack reageert wél heel reëel en ik móet bekennen dat ik die jongen toch wel een beetje té negatief heb weggezet in een eerdere column. Mea Culpa Jack!

Wáár heb jij die borstel in gestopt?

Waarom doen Manuela en Silio nog mee aan de intimiteitsweek? Wil ik dat weten wat andere mannen met Manuela hebben gedaan en waar zij haar borstel in heeft gestoken? Wil ik weten of ze het lekker vindt om aan tenen te sabbelen of om vastgebonden te worden? Niet echt!

Silio heeft in ieder geval géén boodschap aan die 'borstel in een achterdeur' en trekt een pijnlijk gezicht bij de openhartigheid van Manuela. Ik deed dat overigens ook!

Nadat Marissa en Jack elkaar hebben volgeplakt met ‘post-it’ stickers, zit deze aflevering er alweer op en ik vond dit eigenlijk wel de meest bijzondere aflevering tot nu toe. Ik ben benieuwd wat we nóg te zien en met name te horen krijgen.

Coming up: Roy doet niet aan voorspel, Pake krijgt bijna een hartverzakking en is er al sex geweest?

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!