Married At First Sight - Match or Mistake: Het is niet alleen bij zoenen gebleven, seks in het kwadraat!
Bron: rtL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Het is niet alleen bij zoenen gebleven, seks in het kwadraat!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Soms heb je van die afleveringen  dat je denkt ‘waar zal ik beginnen’. Dit is er zo een. Ik kan er maar moeilijk inkomen dit seizoen. Het moet mij ook van het hart dat ik het wel verbazingwekkend vind hoe de dingen lopen. Ze zijn hier allemaal om de liefde te vinden, maar zouden ze wel doorhebben dat het de bedoeling is om de liefde bij je partner te vinden?

Roy is de goedheid zelf. Hij had een warm gevoel voor Rosa. Zó jammer dat Rosa daar schandelijk misbruik van heeft gemaak door met Silio te zoenen....enzo. 

Marissa kiest voor Silio en de liefde

We weten allemaal dat Silio het niet alleen bij Rosa heeft gelaten. Dan komt de aap uit de mouw als Patrick rechtstreeks aan Marissa vraagt of er sex is geweest. Je ziet Manuela verschieten en ook Rosa weet even niet zo goed welke kant ze op moet kijken. Zou Rosa ook sex hebben gehad met Silio

Dat Marissa met Silio de koffer in is gedoken wordt al snel duidelijk. Hoe naïef is Marissa? Ik hoor haar meerdere keren zeggen dat ze voor Silio en de liefde kiest. Marissa, word wakker!!! Die jongen heeft zijn tampeloeris niet met piesen versleten en dan zeg jij dat je voor de liefde gaat met Silio? Veel Succes!

Als blikken konden doden

Elanor zegt nog even tegen Silio dat ze hem alle liefde van de wereld gunt, maar als het aan Rosa ligt kan Silio gewoon ter plekke ter aarde storten. Haar ogen spreken boekdelen. We gaan vast nog horen hoe ver Silio met Rosa is gegaan. Hebben ze alleen gezoend of hebben ze de lakens ook van de onderkant bestudeerd?

De Final vows komen er aan

Gaat dit nog verrassingen opleveren? Voor mij is dit eigenlijk wel zo klaar als een klontje. De ene mistake is nog groter dan de andere. Zelfs bij Mike en Elanor twijfel ik en dat blijkt helemaal terecht te zijn.

De opmerking ‘water bij de wijn doen’ is nét iets te vaak voorbij gekomen. Het is een leuk stel samen, maar dan puur vriendschappelijk. Elanor is veel te direct voor Mike en behalve een vriendschap is er niets over van hun relatie.

Zoenen ze met het licht uit?

Ik ga de 'final vows' niet allemaal opdreunen want dan speelt het woord ‘MISTAKE’ de boventoon. De enige “MATCH’ is die van Jeff en Victoria en ik had niet anders verwacht. Die twee zijn lekker burgerlijk samen.

Ik vraag me af of de vonken er van af spatten. Ik heb er geen enkel beeld bij. Meer dan zoenen is er tussen die twee nog niet gebeurd en volgens mij gebeurt dat zoenen zelfs in het donker. Hardlopers zijn doodlopers, maar je kunt ook té langzaam lopen. De tijd zal het leren of het meer dan alleen zoenen is geworden of dat ze een platonisch huwelijk hebben.

Ga je mond spoelen Manuela

Manuela lucht in haar ‘final vows’ nog even haar hart en dat doet ze behoorlijk platvloers door te zeggen: “Wat heb jij mij in de zeik genomen zeg! Je hebt met twee andere vrouwen lopen neuken!”

Ook goedemorgen Manuela. Ik vind deze uitspraak echt niet bij je passen...tenzij dit natuurlijk je ‘Psycho Latina’ kant is, maar dáár had ik me toch iets heel anders bij voorgesteld. Van Rosa had ik al geen hoge pet meer op en die pet is nu helemaal verdwenen. Blijft de vraag of Rosa nou de eerste bedpartner was van Silio (in dit programma dan hé) en Marissa de tweede keuze, of andersom.

Ik hoef ook geen vrienden meer te zijn

Roy krijgt wéér een klap te verwerken als Rosa zegt dat ze ook geen behoefte heeft aan een vriendschap met Roy. Mijn hemel Rosa wat ben je toch ook een vreselijk nare vrouw.

Roy probeert het nog in een ander vat te gieten door er een draai aan te geven, maar het muntje valt bij hem ook wel. Het zijn Rosa’s woorden en háár beslissing. Gauw loslaten jongen. Je bent veel te goed voor dit ijskonijn.

Op naar nóg meer juice

Ik had het eigenlijk kunnen weten dat het na het uitspreken van de ‘final vows’ niet afgelopen zou zijn. De vraag bij de laatste aflevering zal niet zijn wie er nog bij elkaar zijn, maar meer wie het nog meer met wie heeft gedaan.

Last but not least: Hoe gaat het maanden later? Wie heeft er met elkaar gedate en waarom is Manuela weer in tranen?

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!