Married At First Sight - Match or Mistake: Als we zoenen gebeurt er iets ‘daar beneden’
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Als we zoenen gebeurt er iets ‘daar beneden’

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Het kwik stijgt en de irritaties onderling ook. Manuela en Silio trappen deze aflevering af met het ‘waarheidskistje’. Manuela doet zó ontzettend haar best om Silio ook dát te laten voelen wat zij voelt, maar liefde laat zich niet dwingen. Is het nou echt zo moeilijk om aan te geven dat je gewoon niets, nada noppes voelt voor iemand? Of is het meer dat Manuela het niet wíl horen.

Mannen zijn niet te vertrouwen!

Zoals ik al vermoedde is het ‘psycho’ bij Manuela gelegen in de jaloezie. Ze is er wel eerlijk over dat ze gewoon regelmatig in de telefoon snuffelt van haar lovers. Maar daar gaven ze ook wel aanleiding toe. Mannen zijn allemaal hetzelfde. Gewoon níet te vertrouwen.

Silio slikt zijn verbazing even weg, maar hij heeft het beeld van Manuela al lang bevestigd. Ook hij heeft ‘hem’ buiten zijn eigen vijver geslingerd en Manuela is er zeker van ‘Once a cheater, always a cheater’.

Silio je ‘neus’ groeit!

We konden er natuurlijk op wachten. De vraag of ze zich seksueel aangetrokken voelen tot elkaar. Nou Manuela zéker wel tot hem, maar andersom moet dat nog komen.

WTF roept Manuela. Als we zoenen, dan gebeurt er wel degelijk iets op kruishoogte. Wil ik dit allemaal weten? Nee beledigd is Manuela niet. Niet?? Dan wil ik wel weten wat ze wél is. 

Silio probeert nog een gesprek aan te gaan, maar ze wil alleen maar door met de volgende vraag. Van haar hoeft Silio in ieder geval geen initiatief meer te verwachten, maar nee....beledigd is ze niet. Pislink is ze gewoon!

Steek die knuffel maar daar waar de zon niet schijnt

Doen ze alle twee evenveel moeite voor hun relatie? Manuela vindt dat alles van haar kant moet komen. Zij toont affectie en zoekt het contact op. De blik in de ogen van Silio zegt álles. Je ziet hem denken ‘klets jij maar raak’.

Silio wil het gesprek graag afsluiten met een knuffel maar dat hoeft van Manuela niet. Hij komt er wel die knuffel en het is aan Manuela of ze hem ontvangt of niet. De knuffel moet een behoorlijke afstand overbruggen. Er kan een shetlandpony tussendoor.

Wendy verstijft in bed

Jeroen wordt wakker in bed en Wendy op de slaapbank. Als ze in bed zou gaan liggen, dan verstijft ze en wordt ze krakkemikkig wakker. Ze vragen om een gesprek met de experts en dat gesprek zal Jeroen nog wel even bijblijven.

Ik ben niet op zoek naar nóg een kind

Wendy voelt zich juist gemakkelijk als er stiltes vallen waar Jeroen meer van het aanraken is. Hij gaat veel te snel voor Wendy die in het uiterste hoekje van haar stoel zit. De leuning breekt nog nét niet af.

Wendy moet van Patrick veel meer voor zichzelf opkomen en zeggen waar het op staat. Nou ik wens je succes Wendy. Jeroen lijkt me geen man die zich snel laat onderbreken al zegt hij dat hij afgeremd wil worden.

Ho even! Wendy heeft thuis al een kind met veel energie waar ze regelmatig op de rem moet trappen. Als ze er nog een kind bij had gewild had ze wel andere wegen bewandeld. Dit valt niet in goede aarde bij Jeroen.

Met pet en capuchon onder de helm

Ginger en Wendy gaan los op een quad. Behalve dat Olivier celibaat is, heeft hij ook nog eens smetvrees. Die helm heeft al op veel hoofden vastgeplakt gezeten en Olivier vindt dat niet zo heel fris. Dus, pet op....capuchon eroverheen en dan die helm op die ineens als een ei op zijn hoofd zit. Veiligheid voorop.

Stoom afblazen tijdens de Beach BBQ

Het wordt tijd voor de eerste date met alle andere koppels. Er staat een Beach BBQ op het programma en daar kijkt iedereen naar uit. Even bijpraten en vooral stoom afblazen.

Roy hoopt dat het bij iedereen zo goed gaat als bij hun. Ja Rosa hoopt dat de andere koppels het ‘ook gezellig’ hebben. Dat is volgens mij niet wat Roy bedoelde.

Manuela is weer een beetje in de plooi getrokken en angst steekt de kop op. Ze is bang dat Silio negatief over haar gaat praten en dat wil ze op voorhand wel even duidelijk hebben. Ik blijf die vrouw fake vinden. Ook zij hoopt dat de anderen net zo ‘goed’ gaan. Wat is er gebeurd met die ‘fucked up’ vrouw?

Hoe kleed je iemand uit met je ogen?

Jack en Marissa komen binnen en wowwwww wat gebeurt er tussen Marissa en Silio? Die was al op het strand met Manuela. Marissa scant Silio van top tot teen en hoe jammer is het dat er geen ballonnetjes met een tekst boven haar hoofd staan. Dit gaat ongetwijfeld nog sensatie opleveren de komende afleveringen. 

Stop met analyseren Manuela!!

Manuela is echt zó vervelend aanwezig tijdens de Beach BBQ. Ze onderwerpt iedereen aan een soort van verhoor. Dat is ook een manier om de aandacht van jezelf af te leiden. Zo lang je maar praat over een ander, wordt de aandacht niet op jou gevestigd en kun je blijven doen alsof bij jullie alles koek en ei is.

Patrick bevestigd mijn vermoeden waar ik het eerder al over had. Elke zin uit haar mond eindigt met een vraagteken of een uitroepteken. Een onzekere vrouw die constant de bevestiging zoekt. 

Lekker kletsen over je partner

Roy en Rosa schuiven aan en Roy vult meteen de ruimte voor zover dat mogelijk is op het strand. Rosa benadrukt weer eens dat het lachen, gieren en brullen is en met name gezellig. Heb je dat niet ook gewoon met je vriendinnen Rosa?

Wendy en Rosa liggen op één lijn. Ze voelen alle twee geen enkele aantrekkingskracht en Marissa doet er nog even een schepje bovenop. Dat betuttel van Jack, daar wordt ze hélemaal maf van.

Matchmaker Olivier in de bocht

Ook de mannen zijn lekker aan het kleppen en ik hoor Olivier tegen Silio zeggen dat hij misschien wel beter bij Marissa zou passen. Het zou zo maar kunnen gebeuren dat Silio buiten de deur gaat shoppen. Krijgt Manuela dan tóch gelijk? Patrick wordt hier niet zo gelukkig van!

Voor Rosa heeft dit groepsgebeuren wel een positieve uitwerking. Ik hoop niet dat ze bedoelt dat ze óók buiten de deur wil gaan shoppen nu ze de andere mannen heeft leren kennen.

Coming up: Rosa is uitgecheckt, Wendy wil naar huis en van ruilen komt huilen.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!