Nieuwe SBS6-show Kluizenspel in première

Marc Klein EssinkVanavond gaat het nieuwe SBS6-programma Kluizenspel in première op SBS6. Kluizenspel  is een spelshow met zeven kluizen, zes spelrondes en een hoofdprijs van een half miljoen euro. De kandidaat speelt zes spelrondes, waarbij niet alleen een beroep wordt gedaan op zijn algemene kennis, maar ook op zijn mensenkennis.

De nieuwe SBS6-show Kluizenspel word gepresenteerd door Marc Klein Essink, de presentator trekt met zijn doordeweekse programma De Lijf Show veel kijkers naar SBS6 maar dat gelden niet voor zijn geflopte zaterdagavond-show De Grote Vakantieshow op SBS6.Vorig jaar presenteerde Marc Klein Essink de grote studioshow De Grote Vakantieshow op zaterdagavond waarin werd gespeeld om een vakantie.  Vanavond is Marc Klein Essink terug met het Talpa-format Kluizenspel.

Er zijn zeven kluizen, in één van de kluizen zit 500.000 euro, in de andere kluizen zit helemaal niets. De kandidaat speelt zes spelrondes, waarbij niet alleen een beroep wordt gedaan op zijn algemene kennis, maar ook op zijn mensenkennis.  Voor elk spel in Kluizenspel kiest de kandidaat zelf zijn tegenspeler uit het publiek. Schat de kandidaat zijn tegenspeler goed in en weet hij de spelronde te winnen, dan speelt hij een lege kluis weg en is hij een stap dichter bij de 500.000 euro. Aan het eind van het programma kiest de kandidaat één van de overgebleven kluizen.

Kluizenjacht is vanavond om 21:50 uur te zien op SBS6.

Geef een reactie