Yvon Jaspers stelt nieuwe boeren uit Boer Zoekt Vrouw voor
Bron: Linelle Deunk

Yvon Jaspers stelt nieuwe boeren uit Boer Zoekt Vrouw voor

Geschreven door Pieter Jongsma

Yvon Jaspers stelt volgende week de nieuwe boeren van Boer zoekt vrouw Europa voor. Met ieder zijn of haar persoonlijke verhaal vertellen de boeren openhartig aan Yvon waarom ze zo graag aan dit spannende avontuur beginnen.  In dit dertiende seizoen maken we kennis met boeren in de leeftijd van begin 20 tot in de 60 jaar. De een is een paar jaar geleden zijn boerenbedrijf gestart en de ander is als jong kind met het hele gezin geëmigreerd naar het buitenland.

Anders dan bij andere seizoenen is dat alle boeren te zien zullen zijn op televisie. Het aantal brieven dat de boeren ontvangen dat maakt dan ook niet meer uit.

Yvon Jaspers: ”In de afgelopen maanden heb ik heel Europa doorgereisd en vijf bijzondere mensen goed leren kennen. Ik heb meegewerkt op hun bedrijf, hun familie ontmoet en hun leven in het buitenland ervaren en gevoeld dat voor hen een ding het allebelangrijkste is. Ze willen niets liever dan hun leven delen met iemand die ook dat buitenlandse avontuur aan durft te gaan." Boer zoekt vrouw Europa, zondag 9 april om 20.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.