Philippe Geubels met eigen comedyserie bij RTL4

Cabaretier Philippe Geubels komt met een comedyserie bij RTL4 en de Belgische zender Eén. Dat maakte RTL dinsdag bekend. De serie Geub zal zowel in Nederland als in Vlaanderen te zien zijn. Geubels is erg vereerd en verheugd.

CEO RTL Nederland Sven Sauvé: “Net als Philippe zijn ook wij vereerd, verheugd en doodsbang nu hij in twee landen tegelijk zijn humor op de mensen afvuurt. We kunnen niet overzien wat voor gevolgen dat heeft voor de Lage Landen en ook niet voor het ego van Geub. We wachten het rustig af.”

In ‘GEUB’ krijgt Philippe een serieuze relationele tegenslag te verwerken wanneer zijn vrouw er vandoor gaat met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Dat zorgt voor een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet bij Philippe, waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt.

Met de hulp van zijn twee beste vrienden en zijn manager probeert hij zijn leven terug op de rails te krijgen en (heel misschien) zelfs aan een nieuw lief te raken. Dat laatste loopt niet altijd even goed. Het loopt meestal heel slecht eigenlijk.

De reeks is een  primeur, omdat deze te zien zal zijn op zowel de Belgische publieke zender Eén als in Nederland bij RTL 4 en Videoland. De opnames starten in juni van dit jaar en het eindresultaat zal in de loop van 2019 te zien zijn.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *