Giel Beelen aan de slag voor nieuwe radiozender Radio4all
Bron: Talpa

Giel Beelen aan de slag voor nieuwe radiozender Radio4all

Geschreven door Pieter Jongsma

Giel Beelen wordt de creatief directeur van het nieuwe radiostation van Financial News Radio. Beelen stampt onder de naam Radio4all een nieuw station in de lucht. Dat bevestigt de radio-dj zojuist. Voor de zender gaat hij helpen bij het opzetten van het station.

Eerder werkte Giel al voor Radio 2, 3FM en Radio Veronica. Financial News Radio is een nieuwe radiozender van Joost Zuurbier. Hij heeft de frequentie bemachtigt van Sublime. Of Giel ook zelf te horen zal zijn is nog niet duidelijk. "Ik ben creatief directeur. Of ik mijzelf ga programmeren moeten we nog zien. Er zullen in ieder geval namen bij komen; onbekende, maar ook bekende."

"Je zou kunnen zeggen dat dit geen station wordt", legt Beelen het idee achter Radio4All uit. "Het wordt een zender met allerlei verschillende programma's, met allerlei soorten makers, muziek en onderwerpen. Dat is echt vernieuwend. Die makers zijn er al. Er zijn podcastmakers opgestaan en allemaal andere mensen die radio kunnen maken en misschien ook willen. Die krijgen als test een programma en zeggen tegen hun volgers: 'Ik ben dan en dan op de radio'. Zo'n station wordt het."