SBS6 zoekt vloggers voor nieuw tv-programma

SBS6 komt in 2018 met een nieuwe realityshow waarin tientallen mensen hun deuren opengooien en hun leven delen met heel Nederland. Voor het nieuwe programma De Vloggende Hollanders zoekt de zender bijzondere mensen of gezinnen die binnen afzienbare tijd een spannend, uniek of speciaal moment gaan beleven.

In de aanloop naar dat ene moment filmen ze zichzelf: al vloggend registreren zij op deze manier een bijzondere periode in hun leven. “Zij hoeven geen professionele vloggers te zijn, we zoeken vooral mensen die een goed verhaal hebben en dat in vlogs willen vastleggen op tv”, zo laat SBS weten.

In De Vloggende Hollanders is plek voor de meest uiteenlopende verhalen: een piepjong model op weg naar haar eerste catwalk of een stel dat op een adoptiekindje wacht. Maar ook Nederlanders met een bijzonder beroep mogen zich aanmelden, zoals een achtbanentester of een weddingplanner.

De Vloggende Hollanders bestaat uit een mix van kleine gebeurtenissen en grote meeslepende verhalen met een spannende climax. Alles is mogelijk en iedereen met een mooi, spannend of ontroerend verhaal is welkom en je doet het niet voor niets: hoe langer je op tv te zien bent, hoe meer geld je verdient.

De kijker beslist via een maandelijkse stemprocedure welke verhaallijn wordt vervangen door een andere verhaallijn. Zolang je verhaal goed is, blijf je vloggen op tv. Zo zien we wat we willen zien en hoeven we daar geen moment meer van te missen!

Aanmelden voor het nieuwe programma kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *