Chantal Janzen maakt serie over samengestelde gezinnen
Bron: RTL

Chantal Janzen maakt serie over samengestelde gezinnen

Geschreven door Pieter Jongsma

Chantal Janzen werkt aan een nieuwe Videoland-serie waarin samengestelde gezinnen de hoofdrol spelen. De serie gaat ze maken met haar eigen mediabedrijf &C TV. Ze maakte het nieuws maandag via haar Instagram pagina bekend.

"Al langer liep ik met het idee rond om een dramedy te gaan maken over samengestelde gezinnen", laat Chantal weten. "Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin. Het is fantastisch om onderdeel te zijn van een mooi groot gezin, mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven."

Een samengesteld gezin is vooral in de eerste jaren een grote uitdaging. Janzen vervolgt: "Die grappige of mooie situaties, maar ook de moeilijkheden, lastige momenten en strubbelingen dat een samengesteld gezin met zich meebrengt zullen voor velen herkenbaar zijn. Om aan de wieg te staan van een dramaserie, zeker over zo’n persoonlijk onderwerp, is voor mij een nieuwe stap. Dat ik nu bij Videoland mijn idee tot uitvoering mag laten komen, vind ik fantastisch." Het is nog niet bekend, waar we het programma kunnen verwachten.