Robert de Hoog speelt hoofdrol in nieuwe crimeserie
Bron: Videoland

Robert de Hoog speelt hoofdrol in nieuwe crimeserie

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Robert de Hoog speelt de hoofdrol in de nieuwe crimeserie Sleepers. De opnames voor de Videoland-serie zijn deze week gestart. De serie vertelt het snoeiharde verhaal van een corrupte agent die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche.

Andere rollen zijn onder anderen voor Maryam Hassouni (Meskina), Teun Kuilboer (Commando’s), Hans Kesting (Hoogvliegers), Rifka Lodeizen (Judas), Dilan Yurdakul (Bonnie & Clyde), Julmar Simons a.k.a. Rapper Adje (Patsers) en Hans Dagelet (Familie Kruys).

De serie is geschreven door Robert de Hoog en Simon de Waal. Fiction Valley produceert de serie die in het najaar te zien is. Met deze serie maakt Robert de hoog zijn debuut als creative producer: “We vertellen met Sleepers een verhaal over personen die verstrikt raken in een verschrikkelijke wereld en alles op alles moeten zetten om hieruit te komen om hun geliefden te beschermen. Ik ben dankbaar dat Videoland en Fiction Valley ons de gelegenheid geven om met een fantastische crew en cast deze serie te maken. Sleepers is een fictief verhaal, maar zou zomaar morgen in de krant kunnen staan.”