Vanavond op tv: Kijkers raden naar identiteit in nieuwe reeks The Masked Singer
Bron: RTL / William Rutten

Vanavond op tv: Kijkers raden naar identiteit in nieuwe reeks The Masked Singer

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De tv-kijker kan vanaf vanavond weer op zoek naar de identiteit van gemaskerde bekende Nederlanders in het vierde seizoen van The Masked Singer. De bekende deelnemer die met diens zangkunsten het aanwezige publiek niet kan inpakken en door hen wordt weggestemd, moet zich onthullen.

In het vierde seizoen betreden vijftien splinternieuwe karakters het podium. Dat zijn de Bijenkoningin, Teddybeer, Joker, Krab, Flamingo, Olifant, Ridder, Paard, Kikker, Tijger, Panda, Heks, Pinguïn, Mummie en Zeemeermin. Panelleden Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver proberen de identiteit van de karakters te achterhalen en de kijkers thuis spelen mee.

In The Masked Singer laten gemaskerde bekende Nederlanders zich horen tijdens spetterende optredens. Tijdens de show komen er hints voorbij en mogen de panelleden vragen stellen. The Masked Singer mag op 31 december ook voor het derde jaar oprij met een special het jaar uitluiden op RTL4.

The Masked Singer is vanaf vanavond, iedere vrijdag, van 20:00 tot 22:00 uur te zien op RTL4. Niks missen van The Masked Singer én meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!