Tweede editie Muziekfeest van het Jaar

AVROTROS komt dit jaar opnieuw met het Muziekfeest van het jaar op vrijdag 7 december in de Ziggo Dome. Na het grote succes van vorig jaar komt er op dit jaar een tweede editie. Dat maakte presentator Jan Smit vanavond bekend. De tickets gaan morgen vanaf 10.00 uur in de verkoop.

Onder anderen Samantha Steenwijk, Rob de Nijs en Tino Martin zijn van de partij. Niet eerder stonden er zo veel artiesten van het Nederlandse lied tijdens één concert op het podium als tijdens het Muziekfeest van het Jaar.

Presentator Jan Smit: “Na het succes van 2017 (met een volle zaal en meer dan een miljoen kijkers tijdens oud en nieuw) kan een vervolg niet uitblijven. De Nederlandse muziekcultuur beleeft hoogtijdagen en dat gaan we hier weer laten zien. De verbroedering en verbinding die het publiek hier beleeft met de top van het Nederlandse genre is uniek”.

Een feest der herkenning voor elke liefhebber. Onder leiding van het Groot Symfonisch Marcel Fisser Orkest brachten de populaire artiesten verrassende samenwerkingen en optredens.

Foto: AVROTROS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *