Wie ben ik? heeft nieuwe teamcaptains

Het spelprogramma Wie ben ik?! heeft nieuwe teamcaptains. In het nieuwe seizoen zullen Ruben Nicolaï en Tijl Beckand het tegen elkaar op gaan nemen. Dit nieuws werd dinsdag bekend gemaakt door RTL Boulevard. Momenteel zijn de opnames voor het nieuwe seizoen in volle gang.

Het is de derde keer dat Wie ben ik? wisselt van teamcaptains. In 2013 kwam het spelprogramma weer terug bij RTL 4. In dat jaar namen Paul de Leeuw en Jandino Asporaat het op tegen Gordon en Richard Groenendijk. Maar lang hielden de vier mannen het niet vol. Zo bleef Paul trouw aan zijn werkgever, BNNVARA. Richard maakte programma’s bij SBS6 en Gordon had het gewoon te druk. 

Dus moest RTL 4 op zoek naar een nieuwe teamcaptain. Jandino bleef actief bij het spelprogramma. Hij nam het in het vorige seizoen op tegen Najib Amhali. Maar nu zijn ook deze twee mannen gestopt met Wie ben ik? Zij zijn vervangen door Ruben en Tijl. Die twee werkten al eerder samen in Professor Nicolaï en dr. Beckand. Nu komt daar een nieuwe samenwerking bij.

Of Wendy van Dijk het spelprogramma weer presenteert, is niet helemaal duidelijk. De kans is groot dat zij wederom de presentatie voor haar rekening neemt. Sinds 2013 is zij hét gezicht van Wie ben ik? Naast Wie ben ik? is Wendy ook te zien in The Voice of Holland en in de RTL Gezondheidstest. Dit laatste programma presenteert zij met Ruben. Aanstaande donderdagavond is de tweede aflevering van dit nieuwe programma te zien.

Wie ben ik? is vanaf 3 maart weer terug bij RTL 4.

Foto: RTL

2 comments on “Wie ben ik? heeft nieuwe teamcaptains

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *