Hier was de Mol: Gratis rondreis door Albanië?

Hier was de Mol: Gratis rondreis door Albanië?

Geschreven door Redactie

De reis van de Mol door Albanië zit er bijna op. De overgebleven deelnemers zijn nu aangekomen in Zuid-Albanië. Ook voor de tv-kijker zit de reis door Albanië er dus bijna op, maar er valt nog zoveel meer moois te ontdekken dan je in de tv-uitzendingen hebt gezien. Travelling Albania wil daarom hun 15-daagse individuele rondreis onder jullie aandacht brengen. Zie alle plekken die de deelnemers van WIDM hebben gezien en ontdek ook het moois waar zij geen tijd voor hadden! Albanië heeft zo veel te bieden.

Voor de leden van de Wie is de Mol?-groep van Showbizznetwork.nl heeft Travelling Albania een mooie aanbieding. € 75,- korting op uw reis met de code: WIDM22-AL, als u vóór 15 maart boekt en in het voor- of najaar reist (april, mei, juni, september, oktober).

Maar er is meer! Win het bedrag van je reis terug. Uit alle boekingen kiezen wij één winnaar, die zijn bedrag terugwint. Boek de 15-daagse fly-drive, en wie weet, ben jij de gelukkige winnaar die een gratis rondreis door Albanië maakt. Voor de eerste 10 boekingen is de korting zelfs € 150 euro!

Boek HIER je reis naar Albanië!

Travelling Albania organiseert op zondag 6 maart om 19:00 uur een livestream waar geïnteresseerden al hun vragen over Albanië kunnen stellen. Aanmelden kan via travellingalbania.com/waar-was-de-mol/livestream.