Vlaamse Wie is de Mol? te zien op NPO Start
Bron: Play4

Vlaamse Wie is de Mol? te zien op NPO Start

Geschreven door Daniël Schalk

De Vlaamse versie van Wie is de Mol? zal ook in Nederland worden uitgezonden. De Mol, zoals Wie is de Mol? in België heet, zal binnenkort te zien zijn op NPO Start, de streamingdienst van de Publieke Omroep. Dat bevestigt een woordvoerder van AVROTROS, dat Wie is de Mol? uitzend, tegenover Showbizznetwork.nl.

De startdatum van De Mol op NPO Start is nog niet bekend. “Op dit moment is men nog druk in overleg per wanneer de afleveringen op NPO Start te zien zijn. Zij streven ernaar dit zo dicht mogelijk op de Belgische uitzending beschikbaar te maken voor Nederland”, aldus een woordvoerder van AVROTROS.

Nederlandse fans van De Mol konden de afleveringen voorheen kijken via de Vlaamse streamingdienst GoPlay van zender Play4, maar dit seizoen niet. “Omdat de rechten van dit seizoen verkocht zijn aan de NPO, mogen wij de afleveringen zelf niet voor de Nederlanders beschikbaar stellen”, liet GoPlay weten.

De Mol gaat in België van start op zondag 20 maart om 19:55 uur op Play4. Meepraten over Wie is de Mol? Word lid van onze Facebook-groep!