Art Rooijakkers en Lauren Verster trappen matig af

Art Rooijakkers en Lauren Verster trappen matig af

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Art Rooijakkers en Lauren Verster hebben met de eerste aflevering van Bureau Rooijakkers & Verster 240 duizend kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Op hetzelfde tijdstip keken ruim twee miljoen mensen naar Floortje naar het Einde van de Wereld op Nederland 1 en 666 duizend mensen naar Andere Tijden op Nederland 2.

In de nieuwe zesdelige AVRO-serie nemen de presentator en presentatrice 'kwesties die krom lijken in het recht' onder de loep. Rooijakkers wist meer kijkers te boeien met Wie Is de Mol? Het door hem gepresenteerde programma was donderdag het best bekeken programma. Ruim 2,3 miljoen mensen zagen kandidaat Aaf Brandt Corstius vertrekken.

De registratie van Vrienden van Amstel Live! werd ook goed bekeken. 983 duizend mensen kropen voor de buis voor de show waarbij onder anderen Nick & Simon, Racoon en Guus Meeuwis optraden. De zestiende editie vond plaats op 16 tot en met 19 januari en 22 tot en met 25 januari in Ahoy.

Het achtuurjournaal was het op een na best bekeken programma. Ruim twee miljoen stemden daarop af. Goede Tijden, Slechte Tijden wist net iets minder mensen te boeien. Ruim twee miljoen mensen keken naar de laatste aflevering waarin Ferri Somogyi te zien was.

Door: Novum