Ouders vertrouwen op Gordon in ‘Help Onze Dochter Aan De Man’

Ouders vertrouwen op Gordon in ‘Help Onze Dochter Aan De Man’

Geschreven door Daniël Schalk

RTL4 gaat de Nederlandse versie van het wereldwijd succesvolle format ‘Help Onze Dochter Aan De Man’ vanaf donderdag 6 maart uitzenden. En Gordon gaat de ouders, die hun dochters zelf hebben opgegeven, daarbij een handje helpen. Hij struint heel Nederland af op zoek naar de prins op het witte paard.

Als ouder wil je toch het liefst dat je dochter gelukkig is, vooral in de liefde. Maar wat als je dochter al jarenlang vrijgezel is en de perfecte man nog niet is tegen gekomen? De ouders die mee doen aan ‘Help Onze Dochter Aan de Man’ gunnen hun dochter alle geluk van de wereld en vinden het de hoogste tijd dat hun dochter thuis komt met een leuke man.

In elke aflevering gaat een echtpaar op zoek naar een geschikte partner voor hun vrijgezelle dochter. Samen met Gordon, die ook verschillende matchmakers inschakelt die kunnen bestaan uit de sportschoolhouder, de kapper uit de buurt, de slager of de plaatselijke caféhouder, op zoek naar potientiële kandidaten uit hun eigen omgeving. De dochter in kwestie weet van niets en gaat bij terugkomst in het dorp waar ze woont, op date met de drie kandidaten die zijn voorgedragen en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is aan haar. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen man? Tijdens de dates kijkt Gordon met de ouders mee vanuit het huis van de buren en beoordelen zij samen of de juiste man er tussen zit, wat vaak hilarische gesprekken oplevert.

Ook de matchmakers kijken samen met hun vrienden of familie mee vanuit hun woonkamer om te zien of er een klik is tussen het wellicht toekomstige koppel. Uiteindelijk is het aan de dochter zelf welke van de drie mannen ze aan haar ouders gaat voorstellen. ‘Help Onze Dochter Aan De Man’ wordt geproduceerd door Endemol.

'Help Onze Dochter Aan De Man' is vanaf donderdag 6 maart om 21.30 uur te zien op RTL4.