HBO per direct beschikbaar voor abonnees van Tele2

HBO per direct beschikbaar voor abonnees van Tele2

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf vandaag is de van oorsprong Amerikaanse kwaliteitszender HBO (Home Box Office) voor abonnees van Tele2 beschikbaar. Klanten met een Interactieve TV abonnement kunnen zich per direct abonneren op HBO. Zodoende krijgt men toegang tot drie reclamevrije tv-kanalen: HBO, HBO 2 en HBO 3.

De nieuwste series en de grootste films zijn ook onbeperkt en on demand - via tv - te bekijken dankzij HBO On Demand. Hitseries als True DetectiveGirls en het begin april terugkerende vierde seizoen van Game of Thrones zijn gelijk na de Amerikaanse première in Nederland beschikbaar voor Tele2-abonnees met een HBO-abonnement.

 

Klanten van Tele2 kunnen zich via de websites www.tele2.nl/HBO en www.itsHBO.nl/bestellen abonneren op de tv-kanalen van HBO. Daarnaast krijgen Tele2-abonnees zonder extra kosten toegang tot HBO On Demand waarmee een uitgebreid aanbod aan series, films en documentaires onbeperkt en op elk moment geraadpleegd kan worden. HBO biedt de nieuwste series en de grootste films; met Nederlandse ondertiteling en zonder reclameonderbrekingen. Abonnees mogen HBO-series slechts enkele uren na de Amerikaanse uitzending in Nederland verwachten waaronder afleveringen van True DetectiveGirls en Looking. HBO GO, de mobiele streamingservice, wordt in de loop van 2014 beschikbaar gesteld.