Veronica's happy hours vol gloednieuwe afleveringen

Veronica's happy hours vol gloednieuwe afleveringen

Geschreven door Pieter Jongsma

Elke werkdag vanaf 18.00 uur zijn de happy hours bij Veronica. Dit betekent 2,5 uur lol met de leukste comedyseries. Vanaf 1 mei worden deze hilarische uurtjes nòg leuker met nieuwe seizoenen van Two and a Half Men en The Big Bang Theory.

De mannen van Two and a Half Men staan weer klaar voor verse dates en gekke avonturen. In het nieuwe seizoen duikt bijvoorbeeld plotseling Charlie’s buitenechtelijke dochter op. Zij lijkt wel erg veel op haar vader... En hoe gaat het verder met de relaties van de briljante fysici Leonard en Sheldon uit The Big Bang Theory? De twee populaire comedyseries zijn vanaf donderdag 1 mei elke werkdag vanaf 19.30 uur te zien bij Veronica.

Two and a Half Men – 19.30 uur
De hopeloze Alan Harper (Jon Cryer) en zijn puberende zoon Jake (Angus T. Jones) wonen bij internetmiljardair Walden Schmidt (Ashton Kutcher) in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin.

Seizoen 11 brengt de vrijgezelle huisgenoten weer nieuwe avonturen vol vrouwen, onhandige momenten, geld en vriendschap. Walden is terug in de datingwereld, nadat zijn vriendin het huwelijksaanzoek afsloeg. Ook Alan is weer vrijgezel, omdat Lyndsey hem dumpte. Maar is het echt helemaal over tussen hen? Ondertussen staat in de eerste aflevering van het seizoen Charlie’s buitenechtelijke dochter Jenny op de stoep van het strandhuis. Ze wil haar familie leren kennen, maar lijkt in veel opzichten op haar vader, inclusief de liefde voor vrouwen.

The Big Bang Theory – 20.00 uur
De vrienden Sheldon (Jim Parsons, dit jaar voor de derde keer genomineerd voor een Golden Globe), Leonard (Johnny Galecki), Raj (Kunal Nayyar) en Howard (Simon Helberg) zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny (Kaley Cuoco) die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

In mei start seizoen 7 van deze best bekeken en in Nederland meest gewaardeerde Amerikaanse sitcom die vorig jaar verschillende Emmy’s in de wacht sleepte en dit jaar nog een People’s Choice Award won. Leonard en Sheldon hebben inmiddels allebei een relatie; Leonard is terug bij Penny en Sheldon heeft een ‘Relationship Agreement’ met neurobioloog Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik). In hun vrije tijd gaan Leonard en Sheldon graag naar de stripboekenwinkel en spelen ze games met hun vrienden en medewetenschappers Raj, Howard en Howards vrouw Bernadette (Melissa Rauch).

Happy Hours
Elke werkdag om 18.00 uur gaan de happy hours van Veronica van start. Dit betekent 2,5 uur lol met de leukste comedyseries, waaronder According to Jim, Two and a Half Men en The Big Bang Theory.

According to Jim - Elke werkdag dubbele afleveringen om 18.30 uur bij Veronica
Two and a Half Men – seizoen 11
Vanaf donderdag 1 mei elke werkdag om 19.30 uur bij Veronica - www.veronicatv.nl/twoandahalfmen
The Big Bang Theory – seizoen 7
Vanaf donderdag 1 mei elke werkdag om 20.00 uur bij Veronica (herhaling de volgende werkdag om 18.00 uur