Andy van der Meijde maakt nieuwe serie voor FOX

Andy van der Meijde maakt nieuwe serie voor FOX

Geschreven door Pieter Jongsma

Andy van der Meijde gaat een nieuwe reeks met aflevering van Bij Andy in de auto maken exclusief voor Fox Sports. Vanaf 30 juli zijn er iedere dinsdag nieuwe afleveringen te zien op FOX Sports 1.  Bekende spelers uit binnen- en buitenland stappen dit seizoen bij Andy in.

Van der Meijde is blij dat de nieuwe serie een nog groter publiek gaat bereiken via FOX Sports. “Prachtig toch?! Ik vind het mooi dat zoveel mensen ervan genieten als ik met een vriend of bekende uit het voetbal een stukje rij en lekker over het spelletje en de randzaken praat. Heel tof dat dé voetbalzender van Nederland de video’s gaat uitzenden.”

‘Bij Andy in de auto’ is bij voetbalminnend Nederland bekend als populaire Youtube-serie. Al rijdende interviewt Andy van der Meijde op zijn kenmerkende humoristische wijze voetballers, trainers en liefhebbers. De afleveringen van ‘Bij Andy in de auto’ worden online regelmatig honderdduizenden keren bekeken.

Rob Labree, director Programming & Production bij FOX Sports: “De stijl van ‘Bij Andy in de auto’ is een verfrissende toevoeging aan onze line-up. Dankzij zijn humor en de persoonlijke ervaringen uit zijn turbulente carrière prikt Andy door iedere mediatraining heen. Zo zorgt hij voor vermakelijke en verrassend open gesprekken.”

Foto: FOX Sports