Donderdagavond van RTL4 in teken van Menno Buch

Donderdagavond van RTL4 in teken van Menno Buch

Geschreven door Daniël Schalk

RTL4 zend vanavond een herhaling uit van ‘Buch in de Bajes’ en een portret over Menno Buch. De tv-maker overleed afgelopen dinsdagavond op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Het RTL-programma ‘Buch in de Bajes: De Zwaarst Bewaakte Gevangenis Van Nederland’ wordt al een aantal weken herhaalt op de familiezender op de donderdagavond maar vanavond speciaal ter nagedachtenis aan de dinsdag overleden televisiemaker.

In de aflevering van vanavond bezoekt Menno de ISD, de Instelling voor Stelselmatige Daders. Menno Buch spreek in de aflevering van vanavond met de verplegers van de instelling. Na ‘Buch in de Bajes’ komt RTL4 met een portret over Menno Buch. Het tv-portret over Buch bestaat uit een interview van de presentator en televisiemaker met Peter van der Vorst. Het interview met Buch was eerder al een keer te zien in het RTL4-programma ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’.

‘Buch in de Bajes: De Zwaarst Bewaakte Gevangenis Van Nederland’ is vanavond om 22:00 uur, na VI Oranje, te zien op RTL4. Gevolgd door het tv-portret van Menno Buch dat om 23:00 uur begint.