GTST-blog: Waar is Laura?

GTST-blog: Waar is Laura?

Geschreven door Sebastiaan Boers

Een lichte vorm van paniek heerst er in Meerdijk. Voor Jef (Bartho Braat) staat het vast dat er iets goed mis is met Laura (Jette van der Meij). Al snel belt Jef met de politie. In een politie uniform komt Aysen (Dilan Yurdakul) naar Jef om te horen wat er aan de hand is.

Maar dan lijkt er een teken van leven van Laura te zijn. Rover (Buddy Vedder) heeft een sms gehad van Laura. Hierin staat dat ze even bij vrienden is. Nog een reden voor Jef om in paniek te raken. Zelfs Janine (Caroline de Bruijn) kan Jef niet gerust stellen. Wat ze ook probeert, Jef is er zeker van dat er iets mis is met Laura.

In een laatste poging haast Jef zich met Janine naar Aysen. Daarin probeert Jef er alles aan te doen om de hulp van Aysen te krijgen. Samen gaan ze op zoek naar een huis waar de mobiel van Laura schijnt te zijn. Een man die open doet zegt dat hij niets weet over Laura. 

Ondertussen is Rikki (Robin Martens) ook lichtelijk in paniek. Ze heeft een zwangerschapstest gedaan en ze blijkt zwanger. Zelf geeft ze aan dat ze zwanger is van Thijs (Miro Kloosterman), maar is dit ook zo? De kans is ook aanwezig dat Sjoerd de vader is. Hoe gaat Rikki hiermee om? Houdt ze haar 'leugen' lang vol?

Maar wanneer niemand het verwacht komt er een schreeuw om hulp. Vanuit een ondergrondse put roept een wanhopige Laura om hulp. Ze blijkt te zijn vast gebonden en is volledig in paniek. Wie heeft haar dit aangedaan en vooral waarom? Dé verdachte hierin is natuurlijk Zeger (Jakob Nieuwenhuijsen).

Zeger was zijn laptop kwijt en stelde Laura hiervoor verantwoordelijk. Per toeval kwam Laura erachter dat Rover in bezit was van deze bewuste laptop. Met een smoes bezorgde Laura de laptop terug aan Zeger. Maar voor Zeger was dit niet genoeg. Hij wilde wraak nemen op Laura en het lijkt erop alsof hij dit nu ook heeft uitgevoerd.

Het voorgevoel van Jef blijkt te kloppen. Meteen heeft hij spijt van de ruzie die hij had met Laura. Tijdens het afscheidsfeest voor Vincent (Oscart Aerts) hebben Jef en Laura gezoend. Door dit voorval kregen de twee ruzie en hebben zij hun vriendschap verbroken. Toch is het Jef die nu in paniek is om zijn geliefde vriendin Laura.

De spanning loopt iedere dag steeds hoger op. Aanstaande donderdag, 1 oktober, bestaat Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) 25 jaar. Om dit te vieren kan de kijker rekenen op een extra lange en vooral spannende lange aflevering. Wordt Laura nog op tijd gevonden? Of loopt het toch verkeerd voor haar af?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

De speciale lange en spannende aflevering is op donderdag 1 oktober te zien vanaf 20.00 uur bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik. 

Lees ook: ''GTST-blog: De aanrijding''