Dramatisch huwelijk op komst in GTST zomer-cliffhanger

Dramatisch huwelijk op komst in GTST zomer-cliffhanger

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Nog maar een paar weken en dan is het zo ver. De zomer-cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) is op vrijdagavond 6 juli te zien.

In deze zomer-cliffhanger staat het huwelijk tussen Aysen (Dilan Yurdakul) en Sjoerd (Guido Spek) centraal. Maar van een rustige bruiloft zal geen sprake zijn. Het wordt een huwelijk met grote gevolgen voor veel inwoners van Meerdijk. Vooral Loes (Beaudil Elzenga) maakt steeds meer slachtoffers. 

Zij voelt zich in het nauw gedreven door Aysen.  Want Aysen is nog altijd druk om de moordenaar van Jan Maes te vinden. Hiervoor zette Aysen de dochter van Sjors (Melissa Drost) Lana (Faye Bezemer) al eens onder druk. Voor Loes was dat een reden om Lana uit de weg te ruimen. Niet alleen Lana moest vrezen voor haar leven. Ook Nina's (Marly van der Velden) leven was niet veilig.

Loes wilde van Nina af omdat zij een oogje kreeg op haar man Bing (Everon Jackson Hooi). Dus besloot Loes om Nina te drogeren. Helaas voor haar wilde Bing niets van haar weten. Dus besloot Loes om ook op hem wraak te nemen. Welke gevolgen dit zal hebben wordt na de zomer pas duidelijk. De kijkers zullen veel vragen gaan hebben. Want wat gaat er gebeuren met Loes? Hoe reageren de inwoners van Meerdijk op het nieuws? Hoe loopt het af op de bruiloft van Aysen en Sjoerd?

In de afwezigheid van GTST hoeven de fans de soap niet te missen. Op donderdag 5 juli is het nieuwe GTST Magazine in de winkels te vinden. Dit speciale magazine zal bestaan uit 196 pagina's. Het extra dikke zomermagazine kost €6,99. De acteurs komen uitvoerig aan het woord. In het magazine gaat het verhaal verder waar de serie ophoudt. De lezers krijgen een exclusief GTST-verhaal. In dit verhaal worden onthullingen gedaan over het nieuwe seizoen.

De zomer-cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is op vrijdagavond 6 juli te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Lees ook: GTST cliffhanger opnieuw opgenomen

Foto: Jaap Vrenegoor